Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Kolaysa sen yaz long short veya hisse alım satım yerlerini... Anca sararsın zaten başka bir şey elinden gelmiyor. [emoji16]
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
halkb gibi kagıtlar ilgi alanımda değil.. ekonomiyi gerçekten yansıtan bazı bankalar, bazı holdingler ve demir çelik ve petrokimya gibi bazı hisselerde fırsatlara bakarım.. sen depodaki malının hayrını görürsün umarım..şimdi flood mesajlarına devam et..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
TEB deki yatırımcı daha uzun vadede borsanın artacağını düşünüp ancak virüs nedeni ile hangi hisselerin artacğından belki emin olamıyor olabilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Sen yaz biz de bakarız onlara. Bakalım ne derece başarılısın yoksa taş atıp suda sektirme rekoru ile ilgilenmiyoruz.[emoji16]
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
viop işlemleri yapan benim.. arasıra yazıyorum buraya.. ama senin işlem yaptığın bile şüpheli.. spot hisse depoya atıp hissenin yukselmesini beklemek gibi "genius" bir planın var.. bravo..![]()
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Adam Halkbank gibi ölü hisseden 1.5 ayda %15 kazandı , bence çok iyi bir oran , biz hisseciler gerçekten çok şanslıyız...
insanoğlunda her zaman daha iyisi mantığı var.
yani her şeye alışma kabullenme
bugün dolar 3 kuruş arttımı off çok arttı bir süre sonra 10 kuruş 50 kuruş 2 tl vs. o zaman 3 kuruş 50 kuruş şaşırtmayacak bizi.
o zaman şunu uygulasak
mesela
önce
avangers 4
avangers 3
avangers 2
avangers 1
izleyelim.
terse doğru izledikçe olay dahada farklı olacak. iyiyi arama yada kabullenme duygularımız değişecek.
şimdi covid-19 sonuçları ters olsaydı
yani her seferinde artsaydı.
günlük ölüm sayısı:
1. gün: 100
2.gün: 500
3.gün: 3 bin
10.gün: 20 bin
20.gün: 100 bin
30.gün: 500 bin
biz artık neyi kabulleneceğiz yada neye alışacağız duygularımız yada mantığımız o zaman yanlışı ve doğruyu dahada farklı olarak bize sunacaktır.
viop ile alakalı değil çok büyük özür
saygılar
Yer İmleri