Sayfa 989/1003 İlkİlk ... 489889939979987988989990991999 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 7,905 - 7,912 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Amma gazcisin sen de secbul ya.

Ama dogruya dogru, millet arkasina bakmaya korkarken sen elini tasin altina koydun, Halk'i aldin. Umarim kazandirir.

Isin gercegi ise o zaman hangi hisseyi almis olsaydin bundan daha iyi getirin olurdu.
    Dün Secbul Ortağımız Viop sayfasında Malını peşin satan tüccarlar gibiydi. Elinde puro ayak ayak üstüne atmış kasası tıka basa para ile dolu. hulkun çıkışını izliyordu. yakışır Ortağımıza.

2. Bizbize yeteriz kampanyası için 1 haftadır Sms gelmiyordu kurtulduk derken. şimdi yine geldi mesaj 10 tl yolla diye.

Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Dün Secbul Ortağımız Viop sayfasında Malını peşin satan tüccarlar gibiydi. Elinde puro ayak ayak üstüne atmış kasası tıka basa para ile dolu. hulkun çıkışını izliyordu. yakışır Ortağımıza.
    Muauahahahaha. Halk'da tavanin %1 oldugunu ogrenince bayagi morali bozulmustu ama olsun. Dogru dogru, elini tasin altina cok pis zamanda korkmadan koydu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,152
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Muauahahahaha. Halk'da tavanin %1 oldugunu ogrenince bayagi morali bozulmustu ama olsun. Dogru dogru, elini tasin altina cok pis zamanda korkmadan koydu.
    Moralim bozulmadiki o zaman. Ben haklı çıkacağımı biliyorum zaten. [emoji173] Tabiki bence..[emoji173]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Garanti bankası halka dağıtılıyor. Yabancı dolar bazında daha cazip ülkeler buluyor demek ki. Yabancı satışı bu ölçüde büyük bir anomali. 13-15 milyon lotu geri almak bu kadar kolay olmaz. Tuzak gibi görünmesi büyük aldatma olur. Düz düşünmek faydalı olur. Satıyorsa başka bir beklenti içindir. Geri gelip aldıklarında bakarız.
    Londradaki capanoğulları tl borçlarını ödemek için uzun vade tahvil yanında emanet veya kendilerine ait hisseleri son 3 gün çıkmış olamazlar mı?

öyle kaçmak yok
    sen de amma alıngan çıktın yahu
    cuma günkü halkbankın yükselişi yerlinin bir oyunu mu.
    vakıfbanka o kadar yüklenmediler.yabancı oranı yüksek
    nedeni yabancı oranı çok düşük olmasını fırsata çevirmek için olabilir.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Sayın hocam, biz burada topiğin cafe tarafını işletiyoruz. 666 muhtar, ikamet falan veriyor resmî yazışmaları takasları takip ediyor. Evet inanın sadece kahveyi işletiyoruz. 2009 yılında Gebze’de 25 bin metre kare fabrika kurdum 10 küsür yıl orada genel müdürlük yaptım. Fabrika kurulurken fetonun cetesinden büyük Tokat yedim. Büyük aldattılar ama fazla zaiyat olmadan gördüm, o sırada iki oğlum dersaneye gidiyordu hemen fark ettim çektim. Feto düşmanlığı bende 2009 yılında başladı. Berat Başkan gelinceye kadar mevcut iktidara sabah 08:00 de giderek ilk oyun tarafımızca verilmesi için gayret ettik. İstikrarın çok şeyin önünde olduğunu düşünerek. Berat Başkan geldiğinde baba oğul kutsal ruh denkleminin hiç bir platformda fayda sağlamayacağını düşünerek sandıkla aramıza mesafe koyduk. Reel ekonomiyi iyi bilirim. 26 yılı geçti. Ekonomi her şeyin önünde geleceği için ve muhafazakar düşünce değişmeyeceği için, sandık kurulursa ve Babacan ekonomiyi çözerim derse o sandığa giderim. Özetle hükümetin son 3 yıl ekonomik faaliyetlerini fazla konuştuk yanlış anlaşıldık sizlere bir zararımız dokundu ise şahsım adına özür dilerim ve hakkınız varsa lütfen helal ediniz. Bundan sonra günlük 1 yazı ile cafede 45 yaş insanlara ayrılan arka sandalyede oturmaya devam ederiz. Artık çay dağıtımı işini gençlere bırakalım. Selam ve saygılarımla.
    Doğru söyle; Biz bize yeteriz için 10 lira ateşledin mi?

8. Kızıldağ fazla alınganlık gösterme boş yapmaya gelenlere takılma .Sen yazılarına devam et.Foruma faydalı olanlardansın.Ayrıca meyve veren ağaç taşlanır.Cahile laf anlatmaya çalışma yaya kalırsın.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 989/1003 İlkİlk ... 489889939979987988989990991999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •