Sayfa 555/992 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 4,433 - 4,440 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    HALKB_ bu kağıtta cuma günkü alımlar bana göre gayet ciddi idi ve devamıda gelir diye düşünüyorum. ancak bunu göstererekmi alırlar yoksa önce alıcıları silkeleyip uzaklaştırdıktan sonramı yaparlar sorun burda.. değilse yön yukarı olan kağıt zaten belli oluyor ama bazı tahtalar önce silkeleme sonra yatay bir süre ve tilki gibi bir fırsatını bulduklarında fişekliyorlar
    Sırf ucuz bunlara da sıra gelecek diye evvelki hafta vakıf ve hulk aldım tekniğe baksaydım almazdım. Sn. Lagunanın dediği gibi teknik falan pek kalmadı hele hele bu anormal dönemde. Çok fazla olumlu olumsuz yurtiçi yurtdışı veri akışı var bunlar iyi okunup yorumlanırsa risk belki o vakit daha az azalır.
    Bazen de tecrübe ve hisler devreye girmek durumunda temel teknik bir yere kadar en azından koşa vadede.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Bir futbolcuda pozitif çıkması belki etkilemez ama bütün takımlarda pozitif vaka var nerdeyse. Futbol takımının kadrosu zaten 22 kişi. İnsan olarak futbolcu normal işe gidip gelenler ile aynıdır ama kadrosu zaten 22 kişi olan bir oyunda 2-3 kişinin pozitif çıkması sonucu ve sıralamayı etkileyeceği için liglerin oynanması sıkıntılı. Bir de o kişinin diğerlerini enfekte edip etmediğini 5-6 gün sonra anlayacağız.

Burada önemli olan futbolcularının canının daha değerli mi olduğu değil futbol açısından yaklaşımın ne olması gerektiği.
    bundeslıga baslıyor gelecek hafta... sırasıyla dıger avrupa lıglerı de baslayacak 2-3 tanesı harıc... oradakı duruma bakılır, ne prosedur uyguluyorlarsa aynısı burda da uygulanır...

korona bu hayattakı tek rısk degıl, rıskten kacısın sonu yok... ası bulunmasa da enınde sonunda hayat devam edecek bellı rısk ve zaıyat kabul edılerek...

son bır not... bu ulkede mılyonlarca profesyonel sporcu var, futbolcusu basketcısı voleybolcusu hentbolcusu su topcusu vs vs derken... ve bunların totalde hadı 1000 tanesı mılyoner olsa, 2. lıglerı 3. lıglerı derken bu ısten hayatını kazanmak zorunda olan mılyonlar var... futbol, basket eglencedır zorunlu aktıvıte degıldır demek kolay, bunlar ızleyen ıcın eglence ama bu mılyonlar ıcın ekmek kapısı... hıcbır devletın de oyle mılyonlarca ınsanı aylar yıllar boyunca besleyecek kaynagı yok, bız zaten sıfırı coktan tukettık...

X sırkette calısan muhasebecı, Y madenınde calısan madencı, Z ınsaatında calısan ustabası nasıl ıse baslıyorsa bellı rısklerı kabul ederek sporcular da edecek hayatlarını kazanmak ıcın...
    Son düzenleme : Desperado; 09-05-2020 saat: 17:41.
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

3.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    1 adamda korona cıkınca lıgler ıptal olacaksa bundan sonra hıcbır spor musabakası oynanmaz, ta kı etkın bır ası bulunup heskes asılanana kadar... o da belkı 2 sene surecek belkı 5 belkı 10 sene... belkı hıc bulunamayacak, bılemeyız...
    ...
    oynanmasın tabiiki;

nasıl ki 5 dakikalık CUMA namazına bir formül bulunamıyorsa

CHP belediyelerinin kazandığı son seçim öncesi evet milliyetci muhafazakar seçmende olumsuz bir algı vardı. bu doğru ama seçimler sonrası halk üzerinde bıraktığı intiba önemli.. birde böyle düşünmek lazım çünkü bu belediyelerde ülkenin hiçte azınsanmayacak seçmen kitlesini oluşturan büyük belediyeler. belkide düşüncesini değiştiren milyonlarca milliyetci muhafazakar seçmen olmuştur. valla ben siyasilerin söylemlerini hiç ciddiye almıyorum çünkü bunun kararını siyasiler değil halk verecek
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

5.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    oynanmasın tabiiki;

nasıl ki 5 dakikalık CUMA namazına bir formül bulunamıyorsa
    camılerı de acarlar hazırana, merak etme...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Sırf ucuz bunlara da sıra gelecek diye evvelki hafta vakıf ve hulk aldım tekniğe baksaydım almazdım. Sn. Lagunanın dediği gibi teknik falan pek kalmadı hele hele bu anormal dönemde. Çok fazla olumlu olumsuz yurtiçi yurtdışı veri akışı var bunlar iyi okunup yorumlanırsa risk belki o vakit daha az azalır.
    Bazen de tecrübe ve hisler devreye girmek durumunda temel teknik bir yere kadar en azından koşa vadede.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    valla arkadaşım beni yanlış anlamayın. kimsenin düşüncesini eğridir doğrudur diye eleştiren biri değilim. siz doğru söylüyor olabilirsiniz ama ben teknik diye bir olgu var diye düşünüyorum
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    Avmler, oteller, futbol maclari, camiler derken biz Haziran-Temmuz gibi ikinci dalgayi karsilariz gibime geliyor. Belki de daha erken.

Bizim halk bilincsiz. Bir basit maskeyi bile dogru duzgun takamiyor. Agiz kapali burunlar acik. Bu kafayla isimiz zor.

Belki de ikinci dalgada Belarusun yaptigi gibi hicbir onlem alinmayacak ve olen olur kalan saglar bizimdir politikasi benimsenecek.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,244
    Blog Entries
    1
    Ittifak her an bitebilir [emoji173]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Sayfa 555/992 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon