Sacro hocam 1. seans thyo girdim 7,22 fiyat ile işlem hacmi yüksek ama biraz aşağı saldı. sizce bu cuma seans sonuna kadar bekliyeyim mi ? yada satıp kıpa yada aslan alayım mı. Hocam yardımlarınızı bekliyorum.
Sacro hocam 1. seans thyo girdim 7,22 fiyat ile işlem hacmi yüksek ama biraz aşağı saldı. sizce bu cuma seans sonuna kadar bekliyeyim mi ? yada satıp kıpa yada aslan alayım mı. Hocam yardımlarınızı bekliyorum.
Aslan ve Kipa aldım abi sagol
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba arkadaşlar
Gubrf ile ilgili dikkatimi çekenleri aktarmak istedim nisan 1 inden itibaren 5.5 mil lot deutche 2.5 mil lot civarı emek yat fonları hisseden mal almış ve hisse 5.30 görüp bir kaç haberle 4.70 trend dibini kadar geri dönüş yaptı şimdi bu kadar mal alınması gelecekle alakalı bir beklenti kar artışı felan düşünülüyor sanırım aynı zamanda yatırımcı ilişkileri ile de görüştüm amonyak fiyatlarının yükselmesi razi fabrikasında ucuz doğalgaz ile üretimin devam etmesi gibi sebepler mevcut bende üretimiminden anladığım için çok karlı olduğunu düşünüyorum petrolün önümüzdeki dönemde birqz yükseleceğini düşünürsek dipte olan gübre be amonyak aynı zaman emtia fiyatlarınki yükseliş belkide gelecek açısından faydalı olabilir diye düşündüm tabii bu teknik olarak hissenin durumu nedir bilmiyorum sadece hissedeki alımlar vs düşünülürse mantıklı orta vadeli bir yatırım olabilir mi bu konuda teknik olarak inceleyebilirsek belkide herkese faydası olabilir ytd değildir şahsi fikirlerimdir mühendis olarak selamlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Al ver ekonomiye can ver.
Ver mehteri
GT-I9060 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Millet verdikce roket verdikce roket)))
GT-I9060 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Way vayy vay mehter saati gelmiş ustanın dediği gibi..
![]()
Bu An Sahip olduğun tek şey ve Sorgulanmamış yaşam yaşanmaya değer değildir..
twitter-@ZaWarona
Yer İmleri