Sayfa 628/1001 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 5,017 - 5,024 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in, sözcüsü Katie Miller'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) çıkmasının ardından kendini karantinaya aldığı bildirildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Almanya'da kademeli olarak işyerleri, dükkanlar, avm'ler, okullar, restaurantlar ve mabetler açılırken bulaşma oranı da bir hafta içinde 0.65'ten 1.13'e yükseldi...

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Bddk, yurtdışında kurulu 3 bankaya bir bacağı tl olan döviz işlem yasağını kaldırdı- bloomberg ht

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Türkiye İşsizlik Oranı: 13,6%
    Önceki: 13,8%

Tüik: 15-64 yaş grubunda işsizlik oranı %13,9, istihdam oranı %47,6 oldu

tüik: Genç nüfusta işsizlik oranı %24,4, istihdam oranı %29,5 oldu

6. Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği’ndeki AKP’lilerin maaşları ‘ticari sır’ oldu

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t...r-oldu-1738099
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7. Bu tip rakamlar (işsizliğin düşmesi) açıklandıkça insanların ümidi ve yatırımcıların verilere inancı azalıyor.

Enflasyon ve faizlerin düştükçe döviz kurunun yükselmesi gibi.

Sanırım içeride ve dışarıda Tuik verilerine inanan kalmadı, kaş yapım derken göz çıkarma durumu.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği’ndeki AKP’lilerin maaşları ‘ticari sır’ oldu

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t...r-oldu-1738099
    Ne alakası var … cidden
    Ne yazarsam yazayım, kişisel fikirlerimdir ve kesinlikle bir yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 628/1001 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •