Sayfa 386/802 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486 ... SonSon
Arama sonucu : 6410 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    bu grafik için eline ve emeğine sağlık sevgili Anatolien
    Anatolien bir fenomendir ne yazık ki bir çok insan bilmiyor bu günlere gelmemde çok emeği var ,Allah razı olsun

2.  Alıntı Originally Posted by Anatolien Yazıyı Oku
    ...Tutar tutmaz bilemem valla,daha çok temele ve içindeki sektöre yoğunlaştım,grafik takas inceleyince bari biraz alalımda tam odaklanmış oluruz dedik geçen hafta....

Hayırlısı...basit bir labaratuar firmasının piyasa değerini 4 milyar tl ye çıkardılar,20 tane kurarsın aynı paraya...
    Sayın Anatolien @ kağıda girmenizi çok arzulardım ,ancak size karşı saygısızlık olur diye hiç bir şey yazamadım .şimdi biraz aldığınızı yazmışsınız buna çok sevindim en azından aynı yolda beraber yürümek zevki verdiğiniz için tekrar teşekkür ederim girişiniz hayırlı uğurlu olsun. inşallah en az grafiğinize deki kadar kazanırsınız.

Y.T.D

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,703
     Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    Anatolien bir fenomendir ne yazık ki bir çok insan bilmiyor bu günlere gelmemde çok emeği var ,Allah razı olsun
    emek verenlerin emeğine sağlık sevgili Horasanlı!Egeendeki günler aklıma geliyor:)
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    emek verenlerin emeğine sağlık sevgili Horasanlı!Egeendeki günler aklıma geliyor:)
    Sayın Filozof @ buralarda dolanıp duruyorsun kağıda girdinmi yoksa meraktanmı buralara geliyorsun merak ettim sen kolay kolay sağda solda dolaşmazsın ,benim burada olduğumu arkadaşlar ege en sayfasına yazmışlardı o günden sonra oradan buraya bayağı takipci geldi ama alan oldumu onu bilemiyorum ,ege en sitesine haber verdiklerinde kağıt 4 liraydı ,ben en çok sizi merak ediyorum

Y.T.D

5.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Ne yazık ki dangul dungul ,ergen tipler yüzünden Anatolien egeende yazmayacağını söyleyip gitti oysa oradaki insanlara ne kadarda faydalıydı kim kaybetti tabiki onlar artık orada hiç yazmıyor bir kaç sefer ben rica ettim özelden ,anlaşılmadığın yerde anlatmak insanı yoruyor dedi bende daha ısrar etmedim yazık oldu oysa bir ışıktı orada, her yerde olduğu gibi
    Y.T.D

6.  Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    Ne yazık ki dangul dungul ,ergen tipler yüzünden Anatolien egeende yazmayacağını söyleyip gitti oysa oradaki insanlara ne kadarda faydalıydı kim kaybetti tabiki onlar artık orada hiç yazmıyor bir kaç sefer ben rica ettim özelden ,anlaşılmadığın yerde anlatmak insanı yoruyor dedi bende daha ısrar etmedim yazık oldu oysa bir ışıktı orada, her yerde olduğu gibi
    Y.T.D
    Abicim egeende kaç senelik yatırımcısınız?

Bu şekilde tavan olması hayra alamet değil bilanço yok piyasada temettü ne zaman verecek belli değil umarım 8.90 dan dönmez yine aynı katakulliler yapılmaz keşke temelle birlikte gitse

8. Arkadaşlar hayırlı olsun 😀

Sayfa 386/802 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •