EB neden tem.dagitsin ki,
,%30 küsur ü adamýn.
Þimdi güzelce bezdire bezdire yabancýdan aldýðý gibi alacak seneyede topladýðý için 1,5lura tem. Daðýtacak al sana 1,5usd den sattýðý mallarý 1usd den almýþ olacak USD bazýnda %50 .
Hayal deðil tarih ve tekerrür.
Aynýsýný despec de yaptý.
Bu senede burda.
Gel vatandaþ pazarcý ya gell.
Bizde bunlarý ticaretin baþýna getiriyoruz.
Türkiye'de iþler böyle.
Ýnsan ortaðýný kazýklar mý?
Hisse baþý 2 liraya yakýn para kazan 1 kuruþ daðýtma.
Belki kar payý ile geçinen bir sürü insan var.
Ben kendi adýma bu kadar düzenbaz bir kaðýt görmedim iki yýldýr.
Hadi bilançosu kötü olsa neyse.
Sermayeye ilave etse bedelsiz verse neyse.
Tabi o zaman seneye nasýl alacak,millete yedirme kardeþim, açmayýn halka bu zihniyet teki insanlarýn þirketlerini.
Ytd
CPH1951 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...55129110_1.pdf
Ýndeks Bilgisayar'ýn Neteks'in konsolidasyon etkisi, düþük baz ve yýlýn ilk iki ayýndaki güçlü talep koþullarý sayesinde 1Ç20’da güçlü büyüme (%72 YoY) saðlamasýný bekliyoruz.
1Ç20 FAVÖK marjýnýn, karlýlýðý görece düþük perakendecilerin gelirlerde artan payý nedeniyle %0,5 puan daralmasýný bekliyoruz. 1Ç20 Net karýn artan finansal giderler nedeniyle
yýllýk bazda %27 artýþla 23mn TL gerçekleþmesini bekliyoruz.
1.675 -2020/1.çeyrek ciroya karþýlýk (2019/1.çeyrek 974.898.593) Ýþ Yatýrým'ýn beklentisi artan finansal giderler nedeniyle 23 mn TL.
Daha önce de Ak Yatýrým 22 mn TL olarak tahminde bulunduðuna iliþkin forumda bilgi vardý.
Deðiþen bir þey yok cirodaki yükselmeye karþýlýk 22-23 mn TL beklenti... geçen sene yaklaþýk 20.5 mn TL....ve temettü yok ...takip etmem için bir sebep kalmadý elinde olanlara bol þanslar....
Paylaþýmlarým 6362 sayýlý SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiði üzere kesinlikte yatýrým tavsiye niteliði taþýmaz.
Temettuden vergi iadesi alabilmeye hak kazanmak için 2019 temettülerinden 80.bin tl.temettü almýþ olmalýsýnýz.
Hesaplamada da o. temettünün 80.000.tl.sýnýn yarýsý matrah olarak kabul ediliyor ve hesaplanan vergi iadesini alabiliyorsunuz.
(Takriben 4.000.tl.civarý çýkýyor.) Acaba borsada yýlda 80.000.tl.temettü alabilen kaç kiþi çýkarki vergi iadesi alabilsin./ytd..
Göz kýrptý bir yýldýz,yoksa ben mi öyle sandým
Göz kýrptý bir yýldýz,yoksa ben mi öyle sandým
Geceyi uyutan gündüz yüzlü kýz,yýldýzlar dürttü seni andým
Geceyi uyutan gündüz yüzlü kýz,yýldýzlar dürttü seni andým
demir attým bugün burada
ecilc ismen eggub den sonra
saygýlar herkese..
Yer Ýmleri