Tavanda bekleyen 550.000 maşallah pek istahlilar inşallah tavanlarda silkenenler olmamıştır
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavanda bekleyen 550.000 maşallah pek istahlilar inşallah tavanlarda silkenenler olmamıştır
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2000 yılında hisse 7,4 tl.aradan geçmiş 20 sene.şimdi sadece 3,72 tl.... Ozaman 1 ev 10 bin tl idi .şimdi 500 bin tl.bu gün kuru gıda ihracaat başkanı açıkladı incir ve kayısıda dünya lideriymişiz ihraacatta ..bloomberg tv...şimdi 2020 yılında bu hissenin 1 lotu 200 bin tl olsa ....çook normaldirrr....yatırım tavsiyesi asla değildir....
bu mantıktan gidersek eğer hissenin en az 50 kat gitmesi gerekiyor...ekizden 10 kat daha fazla şartlarda olgunlaştı.ciro artışı ticari anlaşmalar global gıda revaşta üstelik çok ta kıymetli kuru gıda.....benimki sadece basit mantık lütfen yatırım için uzman kişilere danışınız...
Bulunduğu pazarda eli yüzü düzgün bilançosu olduğunu görünce 1.70 lerde farkına vardım çok ucuz ama işlem saatleri kısıtlı diye almaktan vazgeçtim. Baktım 2.50 lerde biraz aldım. 2.30 lara düşürdüler. Yine aldım Hani öyle fazla değil.Portföyümde yüzde 5 bile değil. Ancak KAP haberlerini inceledikçe büyük fırsat tepmişim dedim. Artık almak da zor. Bakacaz.
teşekkürler.. ben şirketi erken keşfetmiştim ama o zamanlar çok da nasip olmadı beklediğim harektler..
çünkü son bedelli sonrası borcu az kalmıştı.
toplam lot sayısı azdı.. arsaları vardı.
bir spek için bulunmaz bir kumaştı. nihayet bir spek geldi gözatı rallisine katıldı.
Yoksam bu spek Derinamca mı[emoji848]gözaltı hisseleri favorisidir[emoji847]Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah 3.72 açtı öğle 3.70 den bi fırsat verdi[emoji848]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri