Sayfa 31/579 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 241 - 248 arası.

Konu: HALK Cafe - III

Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    şans. başka bir kağıtta da iki katını kaybeder. Hulk pişmanlıktır, çiledir ve ömür törpüsüdür. Bunların hepsini bir arada yaşatır. Hangi seviyede olursa olsun herkesi aldığı gibi zarara sokması ile ünlüdür. Geçen yıl bunun yüzünden ne fırsatlar kaçırdım. Aynı şey TSKB için de geçerlidir mesela. Ama nedense onun da çok fanatiği vardır. 1 TL civarında ve ucuz diye girerler ve aylarca saplanır kalırlar. Kar görünce verip kaçacaksınız hisseye aşık olmayın.
    .... said little candy sister.

Omaha Iblisini yine yenemedim. Ihtiyar mallari yukleyip kacti 17.60'dan.

Seni gidi iblis. 17.60'dan yiktigin mallari okkali bir karla 17.61'den de verip sana gununu gosterecegim. Lutfen saygidan kimse bir daha iblisin tavsiyelerini nasihatlarini incilerini alintilamasin. Mal satmam dedi, el altindan 8 milyar dolarlik bosaltmis. Kac tane havaci varken piyangosu bize cikti temettu veriyoruz diye.

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Gerçi burada bir Th olayı var bu da bir nevi ayı tuzağı.
    TREND cok iyi yaziyor, ama arkadaslarin goruslerine ustten cevap verince ortalik karisiyor. Ama ayhan'in da dedigi gibi one elbise o sekilde yakisiyor.

E bize de yapti, ne yapalim. Biz de onu tiye aliyoruz. Yildiz ortak bayagi usta idi bu konuda, hep arada laf sokusturdu TREND'e. TREND de bana kiziyor, KD da TREND'e kiziyor... Ama ben sahsen herkesin katkisini faydali buluyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Seni gidi iblis. 17.60'dan yiktigin mallari okkali bir karla 17.61'den de verip sana gununu gosterecegim. Lutfen saygidan kimse bir daha iblisin tavsiyelerini nasihatlarini incilerini alintilamasin. Mal satmam dedi, el altindan 8 milyar dolarlik bosaltmis. Kac tane havaci varken piyangosu bize cikti temettu veriyoruz diye.
    bildiğin hissede işlem yapmak güven veriyor, milyon senet var dışarıda ama yeniden öğrenmek istemiyor insan.

7. Çok doğru söz. Yoksa incelense çok fırsat yakalanır. İnsan tembeldir esasında. Birde bildiğine olan inanç onu bir nevi kör yapar, yeni fırsatları görmez.
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    bildiğin hissede işlem yapmak güven veriyor, milyon senet var dışarıda ama yeniden öğrenmek istemiyor insan.
    Para tekniği yapar.

BACON noldu, yolunu mu sasirdin?

Sayfa 31/579 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •