Amma cok sayfa gitmis. Ben keseyim cevap yetistirmeyi. TREND cok tesekkurler aciklamalarin icin. Insanlarin ne yaptigindan ziyade verilen bilgileri gormesi gerekiyor artik.
Amma cok sayfa gitmis. Ben keseyim cevap yetistirmeyi. TREND cok tesekkurler aciklamalarin icin. Insanlarin ne yaptigindan ziyade verilen bilgileri gormesi gerekiyor artik.
Ýhtiyaç can suyu destek ivme vs vs vs kredileri ile bu Corona vs ile ülke halkýna ABD gibi baðýþ yerine cek yerine kredi verildiði krediler ertelendiði için ihtiyaç duyuldu kamuya hizmet edildiðinden bu hal. ABD vs ilgisi yok.
Kaç milyar TL kredi ertelenmiþ kaç milyar canlý kredi daðýtýldý korona surecinde..
Velhasýl halka açan o gün ki tayfa özellikle Ali babacan beye soralým 10 dolara halka açtýðýn mal 0.72 cente nasi geliyor inanýlmaz bir iþ.
Bir canlý yayýnda babacan a sorun 10 dolara halka verdiðin mal neden 72 cent..
El Fatiha
Vallahi cagrisiz tertemiz agaa..
Özet geçersek yatirim yaparken bin defa düþünmen gerekiyor..
Al iþte efsane örnek 1 milyar dolara malý geri aldý. 2.5 milyar dolara arz etti..
Eldeki mal ise 1 milyon dolarlýk hisse aldýn 2013 de artýk malin 73.000 dolar ediyor. Ve daha az ortaksin
El fatiha
Bedelli yapsaydý halka açýklýk tam kullanma halinde %49. Halen halka açýk olacaktý.
Þuan bý nevi kamulaþtýrma oldu %23 24 gibi halka açýk olacak.
Çaðrý hayaliyle yanan ben çok hayal kýrýklýðý yaþadým. Demek ki böyle de oluyormuþ vay be.
Eee ne oldu þimdi.. yazýk vallahi..
Yazýk abi mali n fiyatlardan alýp beni bitirdi bu iþ..
Çok yazýk büyük ders..
Eski topiklerde çok yazmýþtým çaðrý yap mali çek kamulastir diye. Kamulaþtýrma oldu bý nevi ne çaðrýsý aða mal 10 günlük ortalama toptan satýþlar pazar fiyatina göre bakýnca +-%20 ile kamulasti yüzde 25.. yaklaþýk..
Ne cagrisi.. ne salakmisim yahu.. haasirt..
Adil bedelmis bilmem neymiþ mal 10 dolarmis al iþte hasirt..
Çok büyük ders..
Dogru diyorsun tencere.
Ýlerde yine bir sýkýntý yaþanýrsa herhangi bir konudan yeniden tahsisli veya bedelli yapýldýðýnda ortaklýgin ucucak gidecek.. bir zarar durumunda
Polyannayi daða kaldiralar polyanna dað havasý iyi gelmiþ derken keyif alirken gomecekler.
Hayallerin bittiði tokatý yüzümüze vurduklarý an..
Ne 10 dolarý A... Vay be
hulk eþleþme an itibariyle 5,37 bir numara yok gibi...
Yer Ýmleri