Sayfa 652/1001 İlkİlk ... 152552602642650651652653654662702752 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 5,209 - 5,216 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Mansur Yavaş : Alan el veren eli görmedi, birkaç saatte;

200 bin TL üzeri su faturası ödendi,
    ihtiyaç sahiplerine 200 bin TL üzeri nakdi yardım yapıldı.

İyiliğe bu hızlı başlangıç yakışırdı. Bu bayram sayenizde mahzun çocuğumuz, gülmeyen yüzümüz kalmayacak.

Www.ankaratekyurek.com

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Çin'in Cilin şehrinde son günlerde yeni tip koronavirüs vakalarında görülen artış üzerine bazı yasaklar uygulanmaya başlarken, toplu taşıma hizmetlerine ve halkın bir araya gelmesine de kısıtlama getirildi.
    Bu virüs işi tekrar başa dönmeye başladı gibi bu durum dünyaya ekonomilerde çok zarar verecek gibi açilsan olmuyor kapansan olmuyuor ne olacak bu böyle umarım biter de kurtuluruz bu illetten

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Erzurumspor, 4 futbolcusu ve teknik heyetten 1 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını, ek olarak durumu şüpheli olan 12 kişinin de yeniden teste gireceğini açıkladı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erzurumspor, 4 futbolcusu ve teknik heyetten 1 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını, ek olarak durumu şüpheli olan 12 kişinin de yeniden teste gireceğini açıkladı.
    Şimdiden bir takimda kadronun 3 te biri yok, bunlar ligleri başlatacak hey yavrum hey.

Bu takımı örnek verdim Mustafa bey, hangi ligde olduğunu biliyorum atlama!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Rakam küçük gözüksün deye 1 tek cigara vergisi, üstüne oransal değil sabit tutarlı vergi, olsun ehonomi çoh eyi aq!
    Her paket sigarada yaklaşık 10 TL ateşlemiş oluyorsunuz. Siz SMS atmasanız da olur bence.

Bu gece, benzine 7, motorine de 12 kuruş indirim bekleniyor-Habertürk

7. Uluslararasi sefalet endeks'inde besinciyiz...yani en kotu besinci ulkeyiz.....
    "Misery index" diye internette gorebilirsiniz...
    Bir de tv de atilan palavralara bakin...
    ☆¤□■○#*"¤●

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Sayfa 652/1001 İlkİlk ... 152552602642650651652653654662702752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •