Sayfa 729/992 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 5,825 - 5,832 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Ne olduğu belirsiz şirketlerde paramı 20 ye katlamaktansa akbankta iş bankasında tahtanın kapanmasını tercih ederim.. Aygaz tüpraş arçelik daha nice değerinin altında işlem gören şirket vaf.. Rtab ne iş yapıyomuş
    Aman üstat başka forumda bu rtabl hakkında yazayım deme linç ederler... Ben canımı zor kurtardım Öyle böyle değil küçük yatırımcı dolu hisse

2.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    cok yanlıs zamanda gırmıssın ısc'ye maalesef bugunku haberlere bakılırsa... ılla banka hıssesı alınacaksa bıle ısc su anda en kotu secenek gıbı duruyor...
    bir devden bahsediyoruz iş bankasından. piyasa değeri bir bakkalın piyasa değerinden az nasıl bir zamanlama yapıp holding olabilecek kapasitesi olan şirketi almayıp bakkal almalıyım. mesela 4,85 ten iş bankası satıp 53 liradan bimaş 33 liradan migrosmu alayım. işbankası portföye giriş 07/04/2020.
    Yatırım yaparken Roma'nın bir günde kurulmadığını ,trade ederken Hiroşima'nın bir günde yok olduğunu HATIRLA..

endeks 30..

yükselen ilk 5 vs düşen ilk 5..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Ne olduğu belirsiz şirketlerde paramı 20 ye katlamaktansa akbankta iş bankasında tahtanın kapanmasını tercih ederim.. Aygaz tüpraş arçelik daha nice değerinin altında işlem gören şirket vaf.. Rtab ne iş yapıyomuş
    Türkiye'de virüsün ilk çıktığı vakit devletten 11.5 milyon nakit para almış ve tıbbi mlz. vs. üretimi için anlaşma yapıldığı yazılmıştı.
    o günden bu yana yani 2 ayda kendini 20'ye katladı.

sermayesi ve hacmi çokta iyi olmayan bir şirket ama bu destek ve spek ile bu duruma geldi.

6 tl den 4 tl ye düştüğünde tekrar 6 tl olduğunda patrona dedim ki al sonra 20 tl olunca satarsın bana gülmüştü.

5. Biri benjamini dürtsün. Öldü galiba.

6.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Türkiye'de virüsün ilk çıktığı vakit devletten 11.5 milyon nakit para almış ve tıbbi mlz. vs. üretimi için anlaşma yapıldığı yazılmıştı.
    o günden bu yana yani 2 ayda kendini 20'ye katladı.

sermayesi ve hacmi çokta iyi olmayan bir şirket ama bu destek ve spek ile bu duruma geldi.

6 tl den 4 tl ye düştüğünde tekrar 6 tl olduğunda patrona dedim ki al sonra 20 tl olunca satarsın bana gülmüştü.
    Ölene kadar test kiti mi satacaklarmış gerçekten çok komik.. En az borsada düşüş bekleyenlerin durumuna benzer bi durum bu tarz hisselere yatırım yapanların durumu..

7.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    bir devden bahsediyoruz iş bankasından. piyasa değeri bir bakkalın piyasa değerinden az nasıl bir zamanlama yapıp holding olabilecek kapasitesi olan şirketi almayıp bakkal almalıyım. mesela 4,85 ten iş bankası satıp 53 liradan bimaş 33 liradan migrosmu alayım. işbankası portföye giriş 07/04/2020.
    bugunku haberden bahsedıyorum.... gormedınız heralde...

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/c...tirin-41517054

ben bımas veya mıgros alın demıyorum, ılla banka almak ısteyene bedavadan bıraz pahalıya baska bır suru banka hıssesı var pıyasada...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

8.  Alıntı Originally Posted by hsnlsl Yazıyı Oku
    Pala oyuna getirdi beni...
    Ben hissetmiştim büüüle bişii yapacağını,
    Sağlık olsun. fırsatlar bitmez
    belki bi tepki yapar sende binersin trene
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 729/992 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız