Sayfa 107/215 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon
Arama sonucu : 1716 madde; 849 - 856 arası.

Konu: METUR - Blume Metal Kimya

1. Bir günde sen tavan yap Metur..Biraz namın itibarin olsun.. cimri zügurt korkak küçük adamlar bizde.. corba parasına oynuyorlar günlük..Ama başka niyeti olanlarda sunu bilsinlerki..2...lerin ustüne atmadan bu saatten sonra tek hisse alamazlar küçük yatırımcıdan ! Niye satsin insanlar bütün hisseler tavan tavan giderken..Metur da corba parasına..Ne kazandilarki ne satsınlar ? Ytd

2. Bugünde çorbayı kurtarma telaşında bizim züğürt küçükler ! Bir ramazan gectı bir gun olsun biraraya gelip harçliklarıni birlestirip bir mangal yapamadılar ! Gelsin 2...lere biz onlara yapalim bari...ytd

3. Bu sermayede bu fiyatta hisse kalmadı. Hepsi 3 e 5 e katladı fiyatını..gunlerce tavan gittiler..o kadar mı kötü bir sirket Metur ? BİST in en kötüsü mü hatta ? Bir cesur yürek bir yigit gelir alır götürur elbet bunuda.. 2...lerden önce tek hisse satmak yok artik ! Ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by cimşit Yazıyı Oku
    Bu sermayede bu fiyatta hisse kalmadı. Hepsi 3 e 5 e katladı fiyatını..gunlerce tavan gittiler..o kadar mı kötü bir sirket Metur ? BİST in en kötüsü mü hatta ? Bir cesur yürek bir yigit gelir alır götürur elbet bunuda.. 2...lerden önce tek hisse satmak yok artik ! Ytd.
    zatwn 2 lerde satsaydın dün bugün çok fırsat verdi 2 lerden neki o fiyatlar..

5.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    zatwn 2 lerde satsaydın dün bugün çok fırsat verdi 2 lerden neki o fiyatlar..
    Sayın muhteberu siz bu hafta hisseye ortak oldunuz galiba. Beklentiniz, Metur'u cazip kılan nedir?

6.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Sayın muhteberu siz bu hafta hisseye ortak oldunuz galiba. Beklentiniz, Metur'u cazip kılan nedir?
    pınsu yu hatırlattı bana eski yazılarım durur çok sataştılar hakaret ettiler dedim bu kağıt 10 liralık kağıttır 9 lardan döndü 1.16 maliyetle kazandık çok şükür metura gelince metur borsanın gizli kutusudur turizim adında kalmış bir hissedir ederi bana göre en az kısa vadede 5 liradır nedenleri enerji işine girmiş ve üretime başlamış satış yapıyordur ikincisi çok şeffaf olmayan bir şirket ilaç
    şirketine ortak olmuştur çok ketumlar bir çok bilmediğimiz güzel girişimleri vardır esrarengiz bir yapısı var bbc danışmanlık yatırım diye internet sitesi dahi bulunmayan bir şirket neden yüzde 33 toplamıştır bilinmezler ve borsanın en ucuz şirketi galiba şuanda nasip ..

7.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    pınsu yu hatırlattı bana eski yazılarım durur çok sataştılar hakaret ettiler dedim bu kağıt 10 liralık kağıttır 9 lardan döndü 1.16 maliyetle kazandık çok şükür metura gelince metur borsanın gizli kutusudur turizim adında kalmış bir hissedir ederi bana göre en az kısa vadede 5 liradır nedenleri enerji işine girmiş ve üretime başlamış satış yapıyordur ikincisi çok şeffaf olmayan bir şirket ilaç
    şirketine ortak olmuştur çok ketumlar bir çok bilmediğimiz güzel girişimleri vardır esrarengiz bir yapısı var bbc danışmanlık yatırım diye internet sitesi dahi bulunmayan bir şirket neden yüzde 33 toplamıştır bilinmezler ve borsanın en ucuz şirketi galiba şuanda nasip ..
    İlaç şirketi işi iptal edildi..

Geldik, gidiyoruz..
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

8.  Alıntı Originally Posted by sonli Yazıyı Oku
    İlaç şirketi işi iptal edildi..

Geldik, gidiyoruz..
    öylemi bilmiyordum ortak olunmuştu ben bir haber göremedim kap .da.

Sayfa 107/215 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •