Sayfa 431/937 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. Hisse ne zaman olumlu haberle kademe atlasa bir anda çamur atanlar var.endiselenmeyin su akar yolunu bulur.borsanin en değerli hissesine çamur atacak kadar cahil olmayın.gunes balçıkla sıvanmaz .ne dedik bekleyen çorbayı içer.satan da seyreder.sabreden tüm hissedarlar a bol kazanclar dilerim.

2. Çuvalla para verseler bu kadar mutlu etmez di beni Selam olsun Krallara.Mekanın sahibleri geldi... DAĞILIN...

3. Cool Bu Filmin Sonunda...

Alıntı Originally Posted by oflu61 Yazıyı Oku
    Çuvalla para verseler bu kadar mutlu etmez di beni Selam olsun Krallara.Mekanın sahibleri geldi... DAĞILIN...
    Bu işin sonunda kendimi LACASA DE PAPEL ikinci sezon son bölümde herkes paralarını alıp kendince hayallerindeki yerlere dağılıyorlar ya.. öyle hayal ediyorum.. lacase de İŞKUR 😎👑🎯🏦

4.  Alıntı Originally Posted by Black_broker Yazıyı Oku
    Bu işin sonunda kendimi LACASA DE PAPEL ikinci sezon son bölümde herkes paralarını alıp kendince hayallerindeki yerlere dağılıyorlar ya.. öyle hayal ediyorum.. lacase de İŞKUR 😎👑🎯🏦
    Açma içimdeki yaraları ben üç beş keçi birde içimdeki yaralar ile vuracağım kendimi dağlara zirvelere insanının nadir olduğu yerlere.

5. Bakıyorum üstüne ölü toprağı serpilmiş İşbtr forumu da yağmur yağmaya başladıktan sonra canlanıvermiş. Rıfkı efendi artık işbtr forumunun canlılığının devamına katkı sağlamak için bundan sonra o forumda daha çok bulunmaya karar vermiş olup, Rıfkı efendiden feyiz almak isteyenler o forumu da ziyaret edebilirler.

SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 431/937 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •