Sayfa 97/579 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 769 - 776 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1. Teknik bilgisine çok güvendiğim bir usta şunu demişti bir ara..
    Zamanla fiyat tüm ortalamalara dönmek zorundadır, yani mal eder fiyatını bulur...
    Ben herşeye rağmen dünya üzerinde her açıdan potansiyele sahip cazip bir ülke olduğumuzu düşünüyorum..
    Hele ki bugünlerde..

2. Sayın Çiko45 şu 13 hedefi hangi ustanızdan çıktı ise benden ona lütfen selam söyleyin.Siz siz olun yine de ayaklarınız yere basar olsun.Bir dost.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3. Neden?
    DOAS Manisa'ya vosvogen fabrika kuracakmış...haberine 6 lardan kaça gitti 2 haftada..
    Tvf ben alıyorum, sahibi de kefili de benim diyor...bal gibi gider..mahkemede uzlaşsınlar...seyret curcunayı

4. Doasta bak bakalım takaslara mal kimde.Sen o hayali kurduğun zaman o kadarı olacak işler değildi.Ayrıca 3,75 ten 13 e o nasıl bir U idi öyle.Neyse tekrar bir güncelleme yapmadın bu sefer en azından.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. V sırası şimdi bizde lunar dostum..üzülme
    Grafiklerinizden faydalanıyorum... teşekkürler

endeksi öyle bir yere getirirdiler ki
    bankaları az biraz fişekleseler
    endeks 106-108 i görür.
    bunu da bir kaç saatte yapacaklar zamanı geldiğinde
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Merhaba

Halk kafedeki yazılarınızı okudum doğru bir karar vermişsiniz dün hindistan Rusya Brezilya Arjantin çin bankalarını inceledim bu hisseler 2009 dan bugüne kadar 10 kata yakın değer kazanmislar 2009 da isctr alınacağına Hint borsasından banka hissesi alan hem döviz bazlı kazanç hemde bankanın 10 kat prim yapmasından zengin olurdu.
    500 yasina kadar yasiyoruz sanki. Benim kac kati artmis yatirimlarim var %2 enflasyonu olan yerde. Oyle antin kuntin hisseler de degil, herbiri borsadaki sirketlerin toplami kadar.

Tahran 50 endeksi son 6 ayda.

Iyi bakin rakamlara kacyuz kati artmis.

Sayfa 97/579 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •