Altın yükseldi ee pazartesi alalım ve voleyi vuralım emi? Biz aylardır bekliyoruz eşşek başıyız ve haftasonu 1750 doları görüp gelen hemen para kazanacak kozada öyle mi? Bu adamlar kan kusturmadan para kazandırmaz
Altın yükseldi ee pazartesi alalım ve voleyi vuralım emi? Biz aylardır bekliyoruz eşşek başıyız ve haftasonu 1750 doları görüp gelen hemen para kazanacak kozada öyle mi? Bu adamlar kan kusturmadan para kazandırmaz
yalnız ons altın eksiye döndü. 1738 dolara indi. sabahki gibi değil.
bu arada ünlü yatırım, kozal ve kozaa için al demiş. fakat bu dönemde şirketteki çalışma sürelerinin kısaldığından bahsetmiş.
Şirket böyle bir açıklama yapmadı. bu adamlar yorum yapmıyorsa, bu bilginin halka açık bir şirkette kap'ta paylaşılmaması çirkin.
Üstad 1738 dolar düşmüş hali ve bu halen 13 ü görememiş sıkıyor Allah sıkıyor. Kar açıklamasını en sona bırakanlardan birisi isen, çalışma süresini aracı kurum açıklıyorsa, hiçbir ama hiçbir bilgi yatırımcısı ile paylaşmıyorsa elbette bizi süründürürler hazır ortam uygunken. Adam gibi yönetilse, açıklamaları şeffaf olsa, işlerini iyi yapıp bunu iyi anlatabilseler zaten en az 20-25 olmalıydık.
önemli işlemler tebliğine göre bu tür çalışma süresi kısaltmalar
siparişlerde önemli iptal yada yeni satış yapma
personel sayısının %10 fazla değişimi (işe alma-çıkarma) vs işlemler yapılmadan önce kapta bildirilir
yani mesai saatin değişiyorsa azalıp yada artıyorsa
kısa çalışma ödeneği almışsan yada bittiyse
çok büyük bir sipariş aldın yada iptal edildiyse
personel azalttın yada arttırdıtsan bunlar kap açıklanır
açıklanamzsa dedikodudur se-sa dır kaale almamak gerekir
devre kestirmeden dans edip duruyor. süreyi sonuna kadar kullanacak illa. göster 12,34'ü. 3-5 dakika sen de soluklan biz de soluklanalım. ama yok illa karanlık odaya kadar kullanacak.
Maşallah tahtacı son derece güçlü.
Not: yanlış mı hesapladım acaba. 12,34 de devre kesmesi gerekiyordu sanki...
Ben günün yükseğinde %5 gerilerse devre kesiyor diye biliyordum. Sanırım aorta göre...
yanlış bilgi için kusura bakmayın.
Sn. Feragat hocam, ipeke ve kozaa kapsamında bir durum güncellemesi yapar mısınız ?
Sindirme hareketi mi yoksa birileri mal mı dağıtıyor ?
Saygılar ve teşekkürler hocam...
Bilançolarla ilgili içerden olumsuz bir haber mi aldılar, soluksuz bastılar.artı ikiden eksi üçe
Bilançoyu 1 haziran 23.59:59'da açıklayacak galiba. eh zor tabi....
Yer İmleri