Arkadaşlar bılançolar bugun mu gelıyor
Arkadaşlar bılançolar bugun mu gelıyor
Bilançolar biraz zor gelir.. Tağmaçı rahat bırakmıyorlar.
https://www.youtube.com/watch?v=3wyfe1-WZ64
Altınların dolarların üzerine oturmuş bı manda gibi ağır hantal ve sinir bozucusun..
Seni oturduğun yerden kaldıracak bı kuvvet yokmu bu ülkede Allah aşkına..
Ahalinin hakkı hep 3 5 krs mu..
Hscb deki satış bitmeden bir şey olacağı yok.
Şirketten mail gelip gelmediği ile özl den sorulmuş , gelen birşey yok , şirkete soruyorsun bu zattın başka yardımcısı falan yok mu diye tek diyor , dedim adam maillere cvp vermiyor diyorum bilmiyoruz diyorlar, olay bu arkadaşlar .
ipek düşer kozaa düşer,
kozal düşer kozaa düşer,
endeks düşer kozaa düşer,
altın düşer kozaa düşer,
dolar düşer kozaa düşer,
Kozaa her halükarda düşer.
bugün hsbc dün akyatırım... muhtemel yabancı satışı...
Bilanço gelene kadar bu işkence devam.
Bu arada şirket mail ya da telefona yanıt vermiyor. Spk'ya şikayet ettim kendilerini. Yatırımcıya yanıt verme yükümlülükleri var.
Fakat denetleyici kurumlar da yetkisiz. O yüzden böyle rahatça at koşturuluyor.Kurulumuzun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği’nin 11’nci maddesi uyarınca, Yatırımcı İlişkileri Bölümünün görevleri arasında “Ortaklık pay sahiplerinin ortaklık ile ilgili yazılı bilgi taleplerini yanıtlamak†yer almaktadır. Söz konusu Tebliğ hükmüne aykırılığa dair somut bilgi ve belgelerin bulunması ve iddianızın gerçekliğine ilişkin söz konusu somut bilgi ve belgelerin Kurulumuza iletilmesi halinde, konu değerlendirmeye alınabilecektir.
spk en çok üstünde durduğu konu bu
diğer firmalarda spk üzerinden gittiğimde hep şirketten dönüş aldım
şirketlerde faaliyet raporlarında kaç soru geldiği kaçının yanıtlandığı bilgi verilmesi zorunlu
tmsf geçtiğinden spk görmezden geliyor
bende bayağı bir soru sordum
maddi duran varlıklar niiçin maliyet bedeli ile değerleniyor bu durum özkaynağın düşük görünmesine ve bilgi kullanıcılara yanlış bilgi verilmesine neden olduğu
maden faliyetlerinde niye hiç bir gelişme olmadığı
atıl faaliyetler otel,nakliyat,gıda,uçak vs niiçin satımadığı zarar eden bu varlıkları ne yapacaklarını sordum ama cevap yok
bir iki kere tmsf sorsum onlarda şirkete yazın dedi
şirkete yazdık cevap yokspk yazıyoruz dönmüyor
kısır döngü
tağmaç bey çok efendi kanunların elverdiği kadar bilgi veriyor kötü niyetli kesinlikle değil orada bir memur sonuç olarak yk üyesi değil çok yüklenmeyelim
Yer İmleri