Sayfa 348/1001 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,777 - 2,784 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. ZPE ZİRAAT PORTFÖY KATILIM ENDEKSİ HİSSE SND FONU HSYF
    Eski fiyat 1.914346 Yeni Fiyat 1.951004 +%1.91

2.  Alıntı Originally Posted by kaya99 Yazıyı Oku
    Güzel soru... Cevap alabilir miyiz ?
    Fon değil ne artacaksa onun kendisini alırım.%10'da stopaj ödemem.

3.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Haftalık düşündüm fikrim değişmedi
    Ben yorum yapmak istemiyorum yaşayıp gorecegiz..sadece su an gerceklesenler türk lirasi icin güzel olaylar degil..ben dolari bilmem ..trade etmem ...

Lütfen başlık harici paylasimlarinizi fon kafede yapın, daha oncede uyarmıştım ceza vermek istemiyorum ama aynen devam esiliyor , yatırım fonu başlığındayız konu farklı yerlere gidiyor ve insanlar bu başlığa fon ile ilgili bilgiler icin geliyorlar , hal böyle olunca istenilen bilgiye ulaşmak zorlaşıyor .. Lütfen yatırım fonu harici yazıları fon kafeye veya ilgili başlığa yapalım .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Eğer borsada yükseliş devam ederse yeni çıkan fonlar var ııh İstanbul portföy 3. hisse senedi yoğun fon gibi onları araştıracağım.

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Lütfen başlık harici paylasimlarinizi fon kafede yapın, daha oncede uyarmıştım ceza vermek istemiyorum ama aynen devam esiliyor , yatırım fonu başlığındayız konu farklı yerlere gidiyor ve insanlar bu başlığa fon ile ilgili bilgiler icin geliyorlar , hal böyle olunca istenilen bilgiye ulaşmak zorlaşıyor .. Lütfen yatırım fonu harici yazıları fon kafeye veya ilgili başlığa yapalım .
    Sayın medwig dolara endeksi bir sürü fon var..dolarin yükselip düsmesi bu fonlari etkiliyor ..dolara bağlı olan fonlarin adetini ve adlarini ve dolar endeksli eurobondlari soylememi istermisiniz

Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Sayın medwig dolara endeksi bir sürü fon var..dolarin yükselip düsmesi bu fonlari etkiliyor ..dolara bağlı olan fonlarin adetini ve adlarini ve dolar endeksli eurobondlari soylememi istermisiniz
    Sohbet türü yazışmalar ve yatırım fonlarıyla alakasiz yazılar içindi bu sözlerim..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Tahmini gun sonu ;

ACC 1,76%
    FPH 0,45%
    GL1 1,57%
    GMR 2,11%
    MAC 1,92%
    MPS 1,87%
    TCD 1,65%
    TKF 0,94%
    TTE 1,23%
    YDI 1,29%
    TZD 1,75%
    ZPE 1,39%
    RBH 1,15%

XU100 2,22%

Ilginc sekilde yurtdisi borsalar cok iyi gidiyor. Sanki asi bulunmus gibi.

Gunduz sordugum bu sorunun cevabini bilen var mi acaba ?
    Sn Black Mirror rbh ile zpe yi nasıl görüyorsunuz?
    Burada yazmış olduğum bilgi,yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Lütfen kurumunuzdaki profesyonel yatırım uzmanlarınıza danışın.

Sayfa 348/1001 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •