Sayfa 391/1049 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon
Arama sonucu : 8385 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Meblağ biraz yüksek de. 😂
    Benim de öyleydi GMSTR GLDTR bölüştürdüm gitti.Bir ara ekeceksin ki zamanı gelince hasat toplayabilesin değil mi.

Yukarıda verdiğim linkteki kontrat grafiği ile ons grafiğini üst üste koyup karşılaştırabilirsiniz.

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Benim de öyleydi GMSTR GLDTR bölüştürdüm gitti.Bir ara ekeceksin ki zamanı gelince hasat toplayabilesin değil mi.
    Anladım hocam, sağolun. 😂

Söz meclisten dışarı bir fıkra yazayım.Temel habire allaha dua ediyormuş allahım bana şu piyangoyu çıkar diye.Sürekli dua dua melekler dayanamamış allahım demişler temel çok içten dua ediyor iyi de biri ne olur piyangoyu ona çıkarsanız.Allah da yahu ben de duyuyorum çıkaracağım da adam bilet almıyor ki))))))

5. Dolar 6.79 TL
    Gram 380 TL

Dolar başlığından arakladım şu alıntı yaptığım mesajı.
    Ons da yarın azıcık düşse, çok güzel alım fırsatı olurdu.
    Zira swap rüyası kısa sürer, emanet ata binen çabuk iner.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Japon + ingiltere swapı beklentisi ile düşüyor.

Timothy Ash
    @tashecon
    Remarkable if true. Guess UK desperately wants a trade deal with Turkey post Brexit. And Japan has a lot of FX debts on the line in Turkey.
    Quote Tweet

Ragıp Soylu
    @ragipsoylu
    · 40m
    Turkey reaches swap deals with Japan and UK central banks to get in total $20 billion, according to Haberturk TV.

The report alleges the swap deal with Japan will be announced by PM Abe on Thursday during the official opening of a hospital in Istanbul.
    11:45 AM · May 19, 2020 from Lambeth, London·Twitter for iPhone

Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Dolar 6.79 TL
    Gram 380 TL

Dolar başlığından arakladım şu alıntı yaptığım mesajı.
    Ons da yarın azıcık düşse, çok güzel alım fırsatı olurdu.
    Zira swap rüyası kısa sürer, emanet ata binen çabuk iner.
    Ben de tetikte bekliyorum ancak(
    Çarşamba saat 09.00 gibi dolar artar ons artar ve alım fırsatı vermez. En az 385 üstü bir rakama gelir.
    Hep böyle oluyor.

7. Tüm dünyada merkez bankaları tarafından paraların sınırsızca basılarak değerlerinin düşürülmesi, altının "hiç abartısız mevcut fiyatların katlarına" yükselmesine neden olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

https://www.bloomberght.com/seckin-y...iriyor-2255703

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ben de tetikte bekliyorum ancak(
    Çarşamba saat 09.00 gibi dolar artar ons artar ve alım fırsatı vermez. En az 385 üstü bir rakama gelir.
    Hep böyle oluyor.
    Sabah yetkili kurumlar tarafından swap ile ilgili bir haber gelmezse dolar tl yükselmesi kesin gibi.Hep dediginiz gibi oldu resmi tatillerde alim fırsatı vermedi bakalım yarın sabah nasıl olacak.
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Sayfa 391/1049 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •