Sağlık Bakanı Koca: "Restoranların nasıl açılması gerektiği, oturma düzeni dahil planlaması yapıldı, rehber hazırlandı."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bakan Koca : Kronik hastalıklar ve büyüklerimizle ilgili kısıtlamalar bir süre daha devam edebilir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Aşı 5-6 ayda kullanılabilecek bir şey değil. En erken 8-10 aydan önce olabileceğini düşünmüyoruz. Aşı ile ilgili gelişmeler somut olduğunda gündeme taşınmalı.
Varlık fonu: 3 kamu bankasının sermayelerinin 21 milyar tl artırılması süreci tamamlandı
Gidişin olsun, dönüşün olmasin diyor[emoji23][emoji23]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
İtalya'da Kovid-19'dan hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 161 artarak 32 bin 330'a yükseldi.
Yer İmleri