Sayfa 450/748 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550 ... SonSon
Arama sonucu : 5982 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

1. günlük düşünen hata yapar . İpeke de grup nasıl tahtayı kaldırıyor ..
    tahtacı yakında kozaayı da elinden kaçıracak eğer baskıya devam ederse ... önümüzdeki aylarda bunu daha net göreceğiz . Allah en iyisini bilir ...

Piyasada çoğu hisse ufak hisseler özellikle emkel , prizma , oyayo ve bir ton böyle hisseler dış kaynaklı spekler tarafından yükseltildi . Bunların tahtacısı tarafından değil . Para küçük hisselere kaydı emin olun Türk spekler ile bu kadar küçük kağıtları bu yerlere son 1 yılda getirmelerine güçleri yetmezdi. Şimdi bu dış kaynaklı spekler ilk gözüne İpek'e yi kestirdi ve görüyorsunuz durumu. Sıra kozaaya gelecek ...

2. Gubre fabrıkaları genelkurul yapıcam dıye kapa haber gonderıyor tavan oluyor bu daha kıcını kıpırdatamıyor

3. An ıtıbarı ıle gubre fabrıkalarının pıyasa degerı 1 mılyar dolar bızımkının 700 mılyon dolar kım kımı satın alıyor merak ettım

4.  Alıntı Originally Posted by Feragat Yazıyı Oku
    günlük düşünen hata yapar . İpeke de grup nasıl tahtayı kaldırıyor ..
    tahtacı yakında kozaayı da elinden kaçıracak eğer baskıya devam ederse ... önümüzdeki aylarda bunu daha net göreceğiz . Allah en iyisini bilir ...

Piyasada çoğu hisse ufak hisseler özellikle emkel , prizma , oyayo ve bir ton böyle hisseler dış kaynaklı spekler tarafından yükseltildi . Bunların tahtacısı tarafından değil . Para küçük hisselere kaydı emin olun Türk spekler ile bu kadar küçük kağıtları bu yerlere son 1 yılda getirmelerine güçleri yetmezdi. Şimdi bu dış kaynaklı spekler ilk gözüne İpek'e yi kestirdi ve görüyorsunuz durumu. Sıra kozaaya gelecek ...
    İyi niyetlisiniz ve yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. Ama ben mi biraz kafasızım bilemedim ancak sizin yazdıklarınızın mantığını hiç anlayamadım bugüne dek. İpeğin yükselmesi için kozanın ömür billah sürünmesi mi lazım, ikisi birlikte korole şekilde yükselemez mi, tahtayı neden elinden kaçıracak, kime kaçıracak veya kaçıracak olanlar neden alıp kaçmıyor da bekliyor, Koza yükselirse ipeğin yükselmesi yasak mı?? Kafamda bir ton sorular

5.  Alıntı Originally Posted by Pyrros Yazıyı Oku
    İyi niyetlisiniz ve yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. Ama ben mi biraz kafasızım bilemedim ancak sizin yazdıklarınızın mantığını hiç anlayamadım bugüne dek. İpeğin yükselmesi için kozanın ömür billah sürünmesi mi lazım, ikisi birlikte korole şekilde yükselemez mi, tahtayı neden elinden kaçıracak, kime kaçıracak veya kaçıracak olanlar neden alıp kaçmıyor da bekliyor, Koza yükselirse ipeğin yükselmesi yasak mı?? Kafamda bir ton sorular
    [emoji1787][emoji1787]

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

6.  Alıntı Originally Posted by Pyrros Yazıyı Oku
    08 Mayıs 2017 kozaa 2.02 lira bugün 12 lira civarı . 6 katdan daha fazla gitmiş durumda . Nasıl yükselmemiş ? Tahtacı kaç kere 5-8 lira haraketi yaptı siz şöyle düşünün 5 liradan almışsınız 8 liradan satmışsınız sonra 5 sonra 8 böyle döngü yapmışsınız maliyetiniz ne olur ?

Hisseyi 5 liradan almışsanız 10 lira dan satarsanız %100 kazandınız demektir fakat 5-10 lira aralarında dalgalanmalarda % 200-300 kazanırsınız . Şirketin belirsizliklerini ve 3 hissenin birbiri üzerindeki etkisini kullanarak tahtacı çok paralar kazandı .. bu hisseyi 2 liradan 50 liraya RTALB gibi de götürebilir di fakat mal toplama aşaması vs belirsizlikleri kullanıldı ..

Demem o ki tekkeyi bekleyen çorbayı içecektir . İyi bir trader değilseniz al sat yapmayın ..

7.  Alıntı Originally Posted by Feragat Yazıyı Oku
    08 Mayıs 2017 kozaa 2.02 lira bugün 12 lira civarı . 6 katdan daha fazla gitmiş durumda . Nasıl yükselmemiş ? Tahtacı kaç kere 5-8 lira haraketi yaptı siz şöyle düşünün 5 liradan almışsınız 8 liradan satmışsınız sonra 5 sonra 8 böyle döngü yapmışsınız maliyetiniz ne olur ?

Hisseyi 5 liradan almışsanız 10 lira dan satarsanız %100 kazandınız demektir fakat 5-10 lira aralarında dalgalanmalarda % 200-300 kazanırsınız . Şirketin belirsizliklerini ve 3 hissenin birbiri üzerindeki etkisini kullanarak tahtacı çok paralar kazandı .. bu hisseyi 2 liradan 50 liraya RTALB gibi de götürebilir di fakat mal toplama aşaması vs belirsizlikleri kullanıldı ..

Demem o ki tekkeyi bekleyen çorbayı içecektir . İyi bir trader değilseniz al sat yapmayın ..
    Yalnız 2017 yerine 2018 i alırsak; nisan 2018 de kur atakları vs yokken 8,90 ları gördü ve 2 yılda ancak yüzde 40 civarı yükseldi. O dönemde faize yatırsaydınız 2 yılda aynı parayı kazanıyordunuz. Yani getirisi sıfır olmuş. o dönemlerde karını artıran diğer şirketlere bakarsanız hektaş, jants, deva vs gibi o tarihten sonra bile 5,6 kat gittiler. Kaldı ki kur atakları en çok bu şirkete yaramasına rağmen ve reservleri artırıp cirosunu 2 katına çıkarmasına rağmen bu oldu. Koza sürekli yükseldiği düşünülen ama yükselmeyen bir kağıt gibi oldu. Kârını artırdığı için hissede rahat hissediyorum ama kârı arttığı bu dönemlerde bile yükselmeyecekse kârı düşüşe geçtiğinde temel analize önem veren insanlar neden dursun?

8. Yarın gübre genel kurulunda söğüt madeni hakkında karar açıklanacak makina parkını sattık anlaşılan o çıkıp bizimkiler düşüyorsa..
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 450/748 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •