Sayfa 727/1000 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,809 - 5,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Türkiye'nin swap anlaşması yapmasını piyasalar heyecanla bekliyor. İngiliz Financial Times gazetesine göre, İngiliz yetkililer Türkiye ile bir anlaşmanın muhtemel olmadığını, Japon yetkililer de anlaşmanın önünde ciddi engeller olduğunu belirttiler.

https://www.borsagundem.com/haber/in...adi-mi/1492840

yahu 1 $=7 TL. olmuş hangi ülke dolar veripde tl alır çuvalla alıpta ne yapacak ya de en değersiz venezulle, Brezilyadan sonra en değersiz 5. ülke parası yanlış bilmiyorsam kim ne karşılığında anlaşma yapar ki?

Tcmb bir hafta vadeli repo faiz oranını 50 baz puan indirdi, %8,25 (beklenti %8,25, önceki %8,75)��

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Tcmb: Ocak ve şubat aylarında finansal koşullardaki iyileşmenin de katkısıyla güçlü bir eğilim sergileyen iktisadi faaliyet, koronavirüs salgınının dış ticaret, turizm ve iç talep üzerindeki etkilerine bağlı olarak mart ayı ortalarından itibaren zayıflamaya başlamıştır

tcmb: Koronavirüs salgınına ilişkin gelişmelere bağlı olarak küresel büyüme görünümündeki zayıflama derinleşmekte, gelişmiş ve gelişmekte olan ülke merkez bankaları genişleyici yönde adımlar atmaya devam etmektedir

tcmb: Iktisadi faaliyetteki yavaşlama nisan ayında belirginleşirken, mayıs ayının ilk yarısına ilişkin yüksek frekanslı göstergeler kısmi normalleşme adımlarıyla birlikte dipten dönüş sinyalleri içermektedir

tcmb: Enflasyon beklentileri ve iç talep koşullarındaki gelişmelere bağlı olarak çekirdek enflasyon göstergelerinin eğilimleri ılımlı seyretmektedir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Tcmb: Gıda fiyatlarındaki dönemsel ve salgına bağlı etkiler nedeniyle tüketici enflasyonunun kısa vadede bir miktar yüksek seyredebileceği, ancak yılın ikinci yarısında talep yönlü dezenflasyonist etkilerin daha belirgin hale geleceği değerlendirilmektedir

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Tcmb bir hafta vadeli repo faiz oranını 50 baz puan indirdi, %8,25 (beklenti %8,25, önceki %8,75)��
    Şaşırtıcı, ben en az 100 bekliyordum...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Tcmb: Ocak ve şubat aylarında finansal koşullardaki iyileşmenin de katkısıyla güçlü bir eğilim sergileyen iktisadi faaliyet, koronavirüs salgınının dış ticaret, turizm ve iç talep üzerindeki etkilerine bağlı olarak mart ayı ortalarından itibaren zayıflamaya başlamıştır

tcmb: Koronavirüs salgınına ilişkin gelişmelere bağlı olarak küresel büyüme görünümündeki zayıflama derinleşmekte, gelişmiş ve gelişmekte olan ülke merkez bankaları genişleyici yönde adımlar atmaya devam etmektedir

tcmb: Iktisadi faaliyetteki yavaşlama nisan ayında belirginleşirken, mayıs ayının ilk yarısına ilişkin yüksek frekanslı göstergeler kısmi normalleşme adımlarıyla birlikte dipten dönüş sinyalleri içermektedir

tcmb: Enflasyon beklentileri ve iç talep koşullarındaki gelişmelere bağlı olarak çekirdek enflasyon göstergelerinin eğilimleri ılımlı seyretmektedir
    Bunun meali ne?
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Bunun anlamı doların yükselmesinden korkuluyor.Öyle olmasa en az 100 baz puan olurdu.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by deepblue35 Yazıyı Oku
    Bunun anlamı doların yükselmesinden korkuluyor.Öyle olmasa en az 100 baz puan olurdu.
    Eywallah dostum sağol.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 727/1000 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •