bakın ben size xu30'u sayayım;
kozalar, thy, vakbn, halk, asel, ekgyo, tüp, ttkom, kardemir şimdi de iş bankası, soda, şişe, trkcm.
bakın ben size xu30'u sayayım;
kozalar, thy, vakbn, halk, asel, ekgyo, tüp, ttkom, kardemir şimdi de iş bankası, soda, şişe, trkcm.
Dikkatinizi çekti mi bilmem. Devlet Bahçeli milletvekili transferini engellemek için yasa çıkartmak istiyor. Van vefa grubu saldırısı sonrası RTE tarafından Adana Yüreğir kaymakamı koruması ile evinin önünde tartışan CHP gençlik kolları başkanı aynı kefeye konulup talimatla tutuklanıyor. CHP li iki belediyenin cami hoparlörunden müzik çalınıyor. CHP lanetlyor olmasına rağmen RTE tarafından CHP suçlanıyor. Sahil kenarında tek başına yürüyüş yspmak yasak AVM serbest. Urfa'da öğretmen okul bahçesinde agaclara bakım yapıyor okul bahçesinde maske cezası yiyor. 800 ürüne gümrük vergisi konuluyor. Kamu bankaları tarafından %4,9 yıllık faizli çoluk çocuğa kredi veriliyor. Swap katar harici olmadı. Merkez Bankası %50 ye çıkardı yerli bankalar ile yabancı para karşılığı swapi. Merkez Bankası net döviz pozisyonu. Sokağa çıkma yasağı sadece pandemi ile mi alakalı sizce. Yasağın diğer amacı ne. Tüm bunlar neyi işaret ediyor. Kısıtlamalar ve uyduruk sebeple cezalar. Pandemi ile mücadele var ama hedefte siyaseten CHP.
Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.
Yer İmleri