Sayfa 28/1003 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 217 - 224 arası.

Konu: Viop - XIX

1. karar_anı origanally posted by ;

''Borsa kazana, kazana, değil kaybede kaybede öğrenilir. zaten biri ben kazanarak öğrendim derse bu onun ne kadar palavracı ne kadar hayalci biri olduğunu gösterir. bu tür soru genelde sorulur yani size özel değil ama bana göre yanlış bir soru''

cevap ;

Borsada kazanmayı değil kaybetmemeyi öğrenmek lazım .......Defter tutmak lazım kazandıklarımız kaybettiklerimiz ............... Yıllar önce belli bir meblağla (sermaye ile) borsaya girdim iki üç ay geçti baktım alacak borç nerdeyse aynı az bir şey kar kalmış ......... maalesf borsa insanları yanıltıyor hep kazandıklarımızı görüyoruz ....... düşüşe yakalandığında bir ayda kazandığını bir günde kaybediyorsun .
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    karar_anı origanally posted by ;

''Borsa kazana, kazana, değil kaybede kaybede öğrenilir. zaten biri ben kazanarak öğrendim derse bu onun ne kadar palavracı ne kadar hayalci biri olduğunu gösterir. bu tür soru genelde sorulur yani size özel değil ama bana göre yanlış bir soru''

cevap ;

Borsada kazanmayı değil kaybetmemeyi öğrenmek lazım .......Defter tutmak lazım kazandıklarımız kaybettiklerimiz ............... Yıllar önce belli bir meblağla (sermaye ile) borsaya girdim iki üç ay geçti baktım alacak borç nerdeyse aynı az bir şey kar kalmış ......... maalesf borsa insanları yanıltıyor hep kazandıklarımızı görüyoruz ....... düşüşe yakalandığında bir ayda kazandığını bir günde kaybediyorsun .
    alemsiniz be sazeli tamam bundan sonra öyle yaparım ama yolun sonu gözüktü vaktimiz yetermi dersiniz

https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...rlasir-6216754

"Stratejik ve ülkemizde üretim imkânı olmayan ürünler haricinde artık ithalat eskisi gibi kolay olmayacak. Birileri bir dönem Türkiye'yi ithalat cenneti yapmaya çalıştı. Bu dönemde bu alanların dışında artık ithalat çok zor olacak. Yerli üretimi ve yerli üretimin dünya ile rekabetini tüm politikalarımızda daha da önceleyeceğiz."

evet.. mr albayrak ın sözleri böyle.. yani anlaşılıyor ki birileri ülkemizi ithalat cenneti yapmaya çalışmış.. ama neyse ki artık buna engel olacaklarmış...tenk yu veri maçç... hahaaaahhhaaa..

kimler acaba ithalat cenneti yapmaya çalıştı..kim bu "birileri".. çok zor bir soru mu ki bu? ben direkt d seçeneği derim.. ama kendisi ne der bilemem.. haaaaahhhaaaa..

a) cehape

b) uzaylılar

c) gavurlar

d) akape
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...rlasir-6216754

"Stratejik ve ülkemizde üretim imkânı olmayan ürünler haricinde artık ithalat eskisi gibi kolay olmayacak. Birileri bir dönem Türkiye'yi ithalat cenneti yapmaya çalıştı. Bu dönemde bu alanların dışında artık ithalat çok zor olacak. Yerli üretimi ve yerli üretimin dünya ile rekabetini tüm politikalarımızda daha da önceleyeceğiz."

evet.. mr albayrak ın sözleri böyle.. yani anlaşılıyor ki birileri ülkemizi ithalat cenneti yapmaya çalışmış.. ama neyse ki artık buna engel olacaklarmış...tenk yu veri maçç... hahaaaahhhaaa..

kimler acaba ithalat cenneti yapmaya çalıştı..kim bu "birileri".. çok zor bir soru mu ki bu? ben direkt d seçeneği derim.. ama kendisi ne der bilemem.. haaaaahhhaaaa..

a) cehape

b) uzaylılar

c) gavurlar

d) akape

şıklarda CeHaPe varsa gerisi teferruattır Dicretus abi.. Cevap A.

Aksini iddia eden fetöcüdür, işbirlikcidir, darbecidir.

son yapılan swap anlaşmasının incelendiği bir yazı.. yazar hafiften dalgasını da geçmiş.. bravo demek lazım..mevcut istibdat rejiminde yürekli bir tutum..daha net olabilirdi gerçi, ama bu da iyidir..

https://www.dunya.com/kose-yazisi/ka...e-olmaz/470820

"......
    ......
    Birileri zaman zaman esip gürlüyor; "Yabancı gelmezse gelmesin; onlara, onların getireceği dövize muhtaç mıyız" falan diye...

Bilemeyiz muhtaç mıyız, değil miyiz.

Ama bakıyoruz, yabancılardan döviz elde edebilmek için bir çaba, bir çaba ki sormayın gitsin!
    ....."

ve aynı yazıdan diğer bir alıntı..

"Ya tüketiciler TÜİK'i ve Merkez Bankası'nı kandırıyor ya da bu kurumlar bizi...

Öyle ya, baksanıza tüketici güven endeksi mayıs ayında tam yüzde 8.5 artmış. Pek farkına varmamışız ama tüketicinin ekonomiye duyduğu güven adeta şaha kalkmış."
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Şakir haklı.

Şakir'e kafa tutan adamın blog'una gidin bakın anlarsınız.

Pembe yazmasını bilmeyen, hisseler zirvesindeyken takibe alan, işlem yapan, başka bir hissede grafik koyup, yükseliş olup bittikten sonra yükselişin başlangıcına PENBE yuvarlaklar çizip "buradan almıştık" diyen birsinin kimseye verecek aklı olduğunu sanmıyorum.

Ya sallıyor, ya da burada sakallıların olduğunun farkında değil, kendisini Abdurrahman çelebi yerine koyuyor.

Bakın bu arkadaşı tanımam etmem. Sıklıkla bana saldırır, koca blogda saldırı yaptığı yer; penbe kelimesi.
    Şimdi bu arkadaş kısacası suçluyor. O bakımdan kendisine ispat hakkım doğdu. Şimdiden kusura bakmayın. Ekstreyi paylaşıcam, eğer yönetim sorun görürse ceza vermeden önce beni uyarırsa kaldırırım. Öncelikle ben bu uyarıyı ilk defa yapmadım. Not: şirket bilgisayarı olduğundan, ekran görüntüsü alınamıyor o yüzden cepten çekiyorum kusura bakmayın..

Öncelikle bu 19 nisanda önceki bulunduğum aynı tavsiye

İkincisi ise blogda uyguladığım stratejiyi viop piyasasında da uyguluyorum. Hani arkadaş yalan diyor ya...
    stratejim günlüktür, gün sonu poz kapanır. Bu birinci hesap, ikincisi hesap da 18:05 de al, sabah açılışdan 5 ile 30dk içinde sat. O diğer hesap.
    Örneğin migros. İşlem yaptığım yerler grafiğin üstünde kutu içinde. Aşşağıdaki hacime bakarsanız kare içindeki bölümde

Grafiği aşşağıdadır.

15 iş günü bekleyip gerekli formasyon atışında giriş yapıldı.

Bu haftada BIMAS 'da işlem yaptım. Yetmediyse onları da atabilirim.
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Ba ba ba... bi de şirket bilgisayarından viop oynuyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Foto çektiğin telefon da şirketin olmasın.

Sayfa 28/1003 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •