Sayfa 385/1001 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by astrafe Yazıyı Oku
    iyi akşamlar arkadaşlar ... yeniyim... 200 civarı parayla yatırım fonuna yatırım yapmayı düşünüyorum.. çok riske edebilecepim para değil... 1-2 yıl tutmayı düşünüyorum... yıllık ortalama %20 civarı getiri işimi görür... iş bankası ve yapı kredi ile çalıştığımdan bu banka fonlarını araştırıyorum... tavsiyelerinizi bekliyorum... takipteyim..
    Cok basit
    Parani dagitacaksin kac yere
    Tamam
    Canlar gider heyyyy

2.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Cok basit
    Parani dagitacaksin kac yere
    Tamam

aynen... kafamda 2 si belli... 1. si altın fon... 2. si para piyasası fonu... diğerleri net değil... iş bankası robofon değişken ve atak fon ... yapı kredi 2. fon sepet fonu.... şimdilik bunlar aklımda...

3.  Alıntı Originally Posted by astrafe Yazıyı Oku
    aynen... kafamda 2 si belli... 1. si altın fon... 2. si para piyasası fonu... diğerleri net değil... iş bankası robofon değişken ve atak fon ... yapı kredi 2. fon sepet fonu.... şimdilik bunlar aklımda...
    Hocam hayirli olsun.
    Sadece iş banki dusunmeyin.
    Degisken fonlarda isbanktan basarili cok daha iyi fonlar var.Para piyasasi fonlarinda da aynisi gecerli.

4. Qinvest ve ünlü portföy gibi fonlar yapı kredi bankacılığında görünmüyor ancak işbankasında mevcut... bu tarz fonlar uzun vadeli güvenilir midir... ben ilk kez duyuyorum bu isimleri mesela...

Alıntı Originally Posted by astrafe Yazıyı Oku
    Qinvest ve ünlü portföy gibi fonlar yapı kredi bankacılığında görünmüyor ancak işbankasında mevcut... bu tarz fonlar uzun vadeli güvenilir midir... ben ilk kez duyuyorum bu isimleri mesela...
    YKB nin mobil uygulaması güzel. YKB den tüm fonları alabilirsiniz. Alım Saatlerine dikkat etmeniz gerekli. Mesela qinvest 12.30 sondur alım satım için. Özellikle fon ismi yerine sayın yuji nin tablosunu öncelikle inceleyin derim. Getirileri günlük olarak var. Genel olarak sepet uygun olur bence. Ancak ppf ile yıllık %20 hayal olur hatta imkansız.

6.  Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    Lutfen yapmayin riske edebilecegim bir para degil diyor arkadas ve siz usd soyle olur ise bist boyle olursa hisse senedi fonuna girin diyorsunuz, risk puani en yuksek fonlari oneriyorsunuz daha yapici ve riski dusuk fonlari onermeniz daha faydali olacaktir. Belki kotu niyetle oneri yapmiyorsunuz belki gercekten maksimum kar edebilecegi seyi oneriyorsunuz ama bunu maksimum risk alarak yapin diyorsunuz.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    bist 1 cent ne zaman görmüş...bir bakın....dibin dibi...hayatınızda belki borsa dibini 3 yada 4 kere görebilirsiniz...buradan alınacak hisselerin yada hisse yoğun fonların gelecekte nasıl bir riski olabilir anlamıyorum...risk değil fırsattır...

zaten bence bist'in dibi 1,26 centtir....nasrullah ayan 1 cent olduğunu söylüyor..ali ağaolu da 1- 1,26 cent arası bişler dedi...

ama size tavsiyem 1,26 cent görürseniz,ihtiyaç duymadığınız paranıza hisse fulleyin...

daha garantici davranacaksanız 1 cent ....daha altı var,0,8 cent....0,5 cent diyorsanız....o zaman farklı bir ülke yaşıyoruz demektir.

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
    Elinde EIC fon olan var mı?

8.  Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Elinde EIC fon olan var mı?
    Ben de var üstad neden sordunuz

Sayfa 385/1001 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon

Yer İmleri