alımda vergi var satımda yok ki kolay satsınlar diye
alımda vergi var satımda yok ki kolay satsınlar diye
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Amaç ithalatın önüne geçmek bence ... araba almak için tonlarca vergi veren dolar alacaksa bir zahmet vergisini verecek artık.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Almak isteyene %5 alım vergisi koy. Bozdurana %1 tl ye güvendiği için iade et. O zaman herkes satar...
Af modasına forum da uydu demek..devlet bile kaçakçıyı, hırsızı arsızı affetti. Siz de küfürbazları, ahlaksızlık yapanları affediyorsunuz demek. Bildiğim kadarıyla zaten kolay kolay nick yasaklanmıyor. Mesela hangi davranışlar nedeniyle süresiz yasaklanıyordu nick ler, onu da söyleyin bari de hangi karakterlerin geri döneceğini bilelim.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Ülke gittikçe içine kapanmaya ve köleleştirilmeye zorlaştırılıyor hemde her yönden sadece kendileri ve istediklerine bastıkları kağıt ile her şeyi serbest hale getirecekler diktatörlük cahillik yobazlık baştan aşağı pislik leş kokan bir durum
Reklam ve küfürlü adet edinmiş kimseler af edilmiyor tek tek kontrol ederek banları açıyoruz , bu yüzden bu işlem biraz uzun sürecek ayrıca uyarıyoruzda, yeni bir kural ihlalinde banları gene aktif olacak , takip edeceğiz .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri