Sayfa 99/1003 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 785 - 792 arası.

Konu: Viop - XIX

1. gram 364 366 arası kırmadan gocmez.....ama en son baktıgımda haftalıklar kotuydu...son ıkı hafta
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Yarın parti var yani
    Aefesi köpürtelim o zaman

3. Pala'nın en sevdiği ikisi bir arada. Sabah gapli açılış ile shortlar patlatip sonra herkesin eline verip kızartma ile longculari da patlatirsa tam cigdemlik eğlence olur millet bir birini yer. Hadi bakalım yarın ola hayr ola acele etmeyin. Sırayla hepinize yeter bu pala

4. Spot ile vadeli arasında makas olabilir yarın

En son kapanışta 1 bin puan makas vardı

Belki makası 2 bin puana çekebilir daha üstünede belkide makası 0 laya bilir
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,149
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Pala'nın en sevdiği ikisi bir arada. Sabah gapli açılış ile shortlar patlatip sonra herkesin eline verip kızartma ile longculari da patlatirsa tam cigdemlik eğlence olur millet bir birini yer. Hadi bakalım yarın ola hayr ola acele etmeyin. Sırayla hepinize yeter bu pala
    veya gapli açar. Sonra devam eder. Sabah re-short yapanlar ile flat kalanlar bakakalırmış.. Sonra akşam üstü bir daha devam eder akşam üstü re-short yapanlar ile flat kalanlar bakakalır.. Bu mesela hep böyle devam edermiş. Others long sayısı sadece 10 olurmuş.
    .
    .
    Bir tek mouse sat tuşu sökenler kalırmış geriye..

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

6.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    veya gapli açar. Sonra devam eder. Sabah re-short yapanlar ile flat kalanlar bakakalırmış.. Sonra akşam üstü bir daha devam eder akşam üstü re-short yapanlar ile flat kalanlar bakakalır.. Bu mesela hep böyle devam edermiş. Others long sayısı sadece 10 olurmuş.
    .
    .
    Bir tek mouse sat tuşu sökenler kalırmış geriye..
    Farketmez bende hisse ve canli Benjamin var. Yarın cai Benjamin topluyorum. Rakam büyük değil borç ödeyeceğiz ne kadar düşer o kadar iyi Benjaminler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,149
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Farketmez bende hisse ve canli Benjamin var. Yarın cai Benjamin topluyorum. Rakam büyük değil borç ödeyeceğiz ne kadar düşer o kadar iyi Benjaminler.
    Size fark etsin diye yazmadım sadece sabah ve sonrası değişik olabilir demek istedim.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

8. Tabii ki ben dostum [emoji4]
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Varmı Löng Giren ? Bayrama

Sayfa 99/1003 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz