Artan

12,32 10 18:10
133,10 10 18:10
17,95 9.99 18:10
83,65 9.99 18:10
16,25 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

3.600.000,00 -10 18:10
37,48 -9.99 18:10
289,00 -9.97 18:10
4,07 -9.96 18:10
28,32 -9.87 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.468.048.809,25 18:10
6.326.164.607,21 18:10
5.831.811.390,32 18:10
5.767.830.718,38 18:10
5.524.156.276,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ipad var bizim çocukta bunların menüleri aynı olduğu için ve alıştığı için iphone istedi...hayır dedim...çocuk kullanımı için haddinden fazla pahalı...bir de ilk telefonu olacak alışık değil bir yerde unutur düşürür kaybeder...al başına iş...okulda sınıf arkadaşlarında iphone 11 kullananlar var şaka gibi...13-14 yaşında çocuğun eline nasıl veriyorlar bu cihazları aklım almıyor...10 bin tl üzeri fiyatı olan cihazlar bunlar parmak kadar çocukların elinde...

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Son dönemde alım gücümüz o kadar düştüki

Apple felan yanına yaklaşılmıyor

Yani son sistem alacak olsan 10 bin gaymenin üzerinde para vermek gerekiyor

İyice cıvkı çıktı hele altın bazın da gelirler çok düştü vatandaşın

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ipad var bizim çocukta bunların menüleri aynı olduğu için ve alıştığı için iphone istedi...hayır dedim...çocuk kullanımı için haddinden fazla pahalı...bir de ilk telefonu olacak alışık değil bir yerde unutur düşürür kaybeder...al başına iş...okulda sınıf arkadaşlarında iphone 11 kullananlar var şaka gibi...13-14 yaşında çocuğun eline nasıl veriyorlar bu cihazları aklım almıyor...10 bin tl üzeri fiyatı olan cihazlar bunlar parmak kadar çocukların elinde...
    İlk telefonumu 25 yaşında memur olunca aldım.. 13 14 yaşında çocuğu yazın dökümcü, mobilyacı, tornacı, tamirciye vermeyin bi meslek öğrenmesin bi de üstüne cep telefonu alın.. Çocukları ezmeyin.. Merak etmeyin o çocuklarınız hayatta çok başarılı olur..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    valla ben çocukken her tatilde çalışırdım...ilk telefonumu ünv. son sınıfta kendi kazandığım paramla aldım...şimdiki zaman farklı artık kabul etsekte etmesekte durum bu...bende karşıyım bu yaşta çocuğun elinde cep telefonuna ama mübarek arkadaşları 5. sınıfta bile telefonla dolaşıyordu ellerinde...biz yine iyi idare ettik artık liseye geçiyor...burası istanbul dışarı çıkınca aradığın zaman ulaşmak iyi olur...öteki türlü nerede ne yapıyor falan düşün dur...zaman değişti sanırım artık...bizimde alışmamız gerekiyor sanki...

Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    İlk telefonumu 25 yaşında memur olunca aldım.. 13 14 yaşında çocuğu yazın dökümcü, mobilyacı, tornacı, tamirciye vermeyin bi meslek öğrenmesin bi de üstüne cep telefonu alın.. Çocukları ezmeyin.. Merak etmeyin o çocuklarınız hayatta çok başarılı olur..

4.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    valla ben çocukken her tatilde çalışırdım...ilk telefonumu ünv. son sınıfta kendi kazandığım paramla aldım...şimdiki zaman farklı artık kabul etsekte etmesekte durum bu...bende karşıyım bu yaşta çocuğun elinde cep telefonuna ama mübarek arkadaşları 5. sınıfta bile telefonla dolaşıyordu ellerinde...biz yine iyi idare ettik artık liseye geçiyor...burası istanbul dışarı çıkınca aradığın zaman ulaşmak iyi olur...öteki türlü nerede ne yapıyor falan düşün dur...zaman değişti sanırım artık...bizimde alışmamız gerekiyor sanki...
    Acımayacaksın! Acırsan acınacak duruma düşersin!! Önce paranın değerini, sonra başının çaresine bakmayı öğreteceksin.. Merhamet bir çocuğa uzun vadede yapılmış en büyük kötülüktür

Acımayacaksın! Acırsan acınacak duruma düşersin!! Önce paranın değerini, sonra başının çaresine bakmayı öğreteceksin.. Merhamet bir çocuğa uzun vadede yapılmış kötülüktür
    Kaç çocuğun var?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Kaç çocuğun var?
    Bilmiyorum

Bilmiyorum
    Bildiğin kaç tane.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Acımayacaksın! Acırsan acınacak duruma düşersin!! Önce paranın değerini, sonra başının çaresine bakmayı öğreteceksin.. Merhamet bir çocuğa uzun vadede yapılmış en büyük kötülüktür
    Arkadaşın çocukluğu sıkıntılıymış...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •