Erdoğan : Eğlence ve nargile işletmeleri ile ilgili yasak devam edecek
Erdoğan : Eğlence ve nargile işletmeleri ile ilgili yasak devam edecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
15 ildeki sokağa çıkma yasağı bu haftasonu da uygulanacak. Bu muhtemelen son yasak olacak. / Habertürk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ben minibuse maskesiz binmek istemedigim icin 16 kilometre yuruyup eczaneye gittim ve devletin verdigi maskeyi aldim.
Maskede tel yok.
Her tarafindan hava aliyor.
Maske takili mi degil mi anlasilmiyor bile.
Maske dedigin biraz nefes almaya zorluk getirir.
☆●■•¤#
Yazacak cok sey var yazamiyoruz ama yazmayi bilmedigimizden degilSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Kabineden sonra yapılan açıklamadan :
Yol güzergahlarındaki dinlenme tesisleri de 1 Haziran'da hizmet vermeye başlayacak.
Spor tesisleri gece 24'e kadar hizmet verebilecek. Plajlar, milli parklar ve bahçeler belirlenen kurallar dahilinde 1 Haziran'dan itibaren faaliyete geçebilecek.
Hayvan satış yerleri 1 Haziran'dan, hipodromlar 10 Haziran'dan itibaren faaliyete geçebilecek.
Sürücü kursları, benzeri kurslar 1 Haziran'dan itibaren hizmet verebilecek.
Deniz turizmi, balıkçılığı ve taşımacılığı ile ilgili sınırlamalar da belirlenen kurallar dahilinde kaldırılmıştır.
Müze ve ören yerleri, 1 Haziran'da onlar da açılıyor. Bireysel sporlarla ilgili sınırlamalar kaldırılmıştır.
Yer İmleri