-
corona çıktıgında endeks 111 bindi
nasd** bu zaman ki en üst zirvesine kalmış %2,5
dow ve sp500 kalmış %5-10 seviyeler...... dipten %40 tepmiş
açtım bugün hafta başında sp500 ingilizce olarak amerikalı ky yatırımcı ne diyor diye salı herkes shortları giymiş düşecek algısı vardı... bugün baktıgımda trump amca varken bu borsa düşmez para basmaya devam eder felan algılar değişti makineler çalışıyor para basılıyor felan yavastan... bu algı oluşmuş psikolojiyi yavaş yavaş tamamlanıyor ..
borsalar her zaman işinin çılgını çıkarır sinirler gerilir... elbet er ya da geç beklentiyi fiyatlar fiyatlamak zorunda nasd** dow bist ne yapacak bir üst zirvelerimi test edecek var mıdır böyle imkan bu kadar dayanaksız mantıksız olabilir mi sırf para basıyor diye !!!ikinici çeyrek ekonomiler &30-40 düşüş beklerken böyle bir beklenti varken..böyle bir piyasa piyasa olmaktan çıkar
100b küçük yeni yatırımcıdan bahsetmiyorum ---corono belirsizliginiden bahsetmiyorum bir kişiden yayılan virüs tüm dünya bulaşmışken tekrar olayların ceyran etmek riskinden bahsetmiyorum--açın 2008 1929 buhranını hep düşüşten ortalama düşüşün %50 sini geri almış....ki merkel fransa fed başkanları kendileri diyor 1929 buhranından daha kötü diye insanlıgın &60 bulasacak diye...pentagon raporlarında en erken aşı 2021 yazın diyor vb bütün bunlara ragmen eğer olur da böyle batarsam batalım azdan az çoktan çok gider....hayatımda en azından inandıgım birşeyden dolayı kaybederim yatırım tavsiyesi degildir samimi oldum içimi döktüm allaha emanet
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri