Bu suryapı neden batırılmıyor ki ,şirket ben battım diyor,birileri yok sen batamazsın diyor neden ki.Hala bu şirkete güvenen devlet nasılsa denetliyordur diyen yüzlerce insan bunlardan kağıt üstünde tapusuz ev alıyor.Buna neden göz yumuluyor ki.
Bu suryapı neden batırılmıyor ki ,şirket ben battım diyor,birileri yok sen batamazsın diyor neden ki.Hala bu şirkete güvenen devlet nasılsa denetliyordur diyen yüzlerce insan bunlardan kağıt üstünde tapusuz ev alıyor.Buna neden göz yumuluyor ki.
bu ilkel zihniyetin şehir anlayışı herhalde bu toki ve benzeri zevksizlik abidesi yapılar..
ülkenin her yerini modern prensiplerle ve dengeli biçimde imar açmak varken istanbul ve benzeri bir kaç yer betonlaştırıldı..
buna hizmet demek cehalettir.. kötü niyettir..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Bu maketten satış saçmalığı TOKİ ve emlak konut un kefil olduğu projelerde bile can yakmaya başladı.Şikayetvar sitesine girin teknik yapının ,suryapının emlak konutla hasılat paylaşımı usulü yaptığı yarım kalmış elde patlayan kaç tane proje olduğunu görürsünüz.Bunlara neden göz yumuluyor,vatandaşın zarar etmesine devlet neden izin veriyor.
senin sadece adın değil kafan da dumannige.
Balikesir - Edremit - Toki konutları.
![]()
Yer İmleri