Sayfa 606/1003 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 4,841 - 4,848 arası.

Konu: Viop - XIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,251
    Blog Entries
    1
    Acele jeton lâzım yeni eski fark etmez bu kez makine aşırı soğudu. [emoji7]
    Kaçmaz bu seviyeler bak[emoji16]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2. Lucas Tomlinson
    @LucasFoxNews
    Minneapolis mayor: “We are now confronting white supremacists, members of organized crime, out of state instigators, and possibly even foreign actors to destroy and destabilize our city and our region.â€
    ..............
    @erefefik

3.  Alıntı Originally Posted by Karakusak58 Yazıyı Oku
    aynen öyle abi..eğer burada çok büyük kazanmıyorsanız stres yapmanıza degmez abi saglık en önemli şey 5 ayda kazandıgım parayı 1 haftada vermek koyuyor adama hayırlısı
    Geçmiş olsun kardeşim sana o günde söyledim büyük cesaret DİE çünkü öz varlığına göre kaldıraçın yüksekti sanırım

Ama usul usul enjekte olsaydın daha sağlıklı olurdu tek sefer poza girmek yerine

Artık bıraktın mı vobu

4.  Alıntı Originally Posted by Karakusak58 Yazıyı Oku
    47 bin zararla kapattım abi bütün pozisyonlarımı..sizin gibi tercübe sahibi büyüklerimden tercübe etmek gerekirdi bazı seyleri..lambest miydi tam hatırlayamdm biri de 3 kere uyardı en fazla 10 poz aç diye .aracı kurum her gün pozları azaltınca olayın ciddiyetini anladım kendime gelemedim en zoruma gidende palanın dün makası bir anda kapatması oldu yani ahlaksızca kaddarca zalimce ..olur da bu mecraya düşen birileri olursa ibret olarak gösterin beni

Bende uyardım sizi defalarca...Aynı şeyleri zamanında yaşadık ders aldık...Spotu almamasına ragmen vadeyi deli bir şekilde aldı bu hareketi tehlikelidir.Dün benide defalarca stop ettirip zarar yazdırdı sonunda stop olmayı bıraktım gece seansı yüksek gördügüm için şort girdim.

beyler bir şey soracağım.

hisselerde de spot yani mc vardı değilmi.

yani ben 10 bin tl yatırsam. aldığım hisse %80-90 düşse sıfıra kadar düşmesine aracı kurum izin veriyormu yoksa kapatıyormuydu?

6.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    dow saatlik.
    buraya bu lazım

Artık çok geç .
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Acele jeton lâzım yeni eski fark etmez bu kez makine aşırı soğudu. [emoji7]
    Kaçmaz bu seviyeler bak[emoji16]
    kardeş hayırlı işler senin bilgin vardır .....

Komşularım PAPATYA toplamış kurutup satmak için şuan 30-35 tl den alıcı var dahA YÜKSEK PAZAR BULMA ŞANSIMIZ VAR MI ?

8.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    beyler bir şey soracağım.

hisselerde de spot yani mc vardı değilmi.

yani ben 10 bin tl yatırsam. aldığım hisse %80-90 düşse sıfıra kadar düşmesine aracı kurum izin veriyormu yoksa kapatıyormuydu?
    Spotta öyle birşey yok aga birkere maliyet yaparsın birdaha para isteyen olmaz

Ama vadeli hisse alıp sattıysan terse gelirsen borçlu bile çıkabilirsin ytd
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 606/1003 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •