Sayfa 232/1043 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Hocam araya kaynadi kuyasi da ekleyeyim bari #kuyas #edip #aksgy yorumlarinizi rica ediyorum hayirli geceler
     Alıntı Originally Posted by tbm Yazıyı Oku
    Sn celik comak # edip ve #aksgy yorumunuz nedir

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Kabinede ve ekonomi yönetiminde değişiklik oluşursa ve bunu Piyasa olumlu karsilayabilir . Bu da borsada iyi olur .

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    endexste son ciddi düzeltme için nasıl bir bahane olacak bende merakla bekliyorum

3.  Alıntı Originally Posted by tbm Yazıyı Oku
    Hocam araya kaynadi kuyasi da ekleyeyim bari #kuyas #edip #aksgy yorumlarinizi rica ediyorum hayirli geceler

kuyas hareketi kısıtlı kaldı yarın devam eder kar cebe yakışır unutmayın günlüklerde bnm günlük dediğim bazen 1 gün sonra hareket ediyor önemli olan alırken kazanmak

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    endexste son ciddi düzeltme için nasıl bir bahane olacak bende merakla bekliyorum
    Düzeltme istenirse bir sürü sebep bulunur . Ya düzeltme olmaz sa , yada gün içi hisselerde düzeltmeler olursa . Bir çok bilinmeyen denklem . Gerçi grafik çizebilsem....

5.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    kuyas hareketi kısıtlı kaldı yarın devam eder kar cebe yakışır unutmayın günlüklerde bnm günlük dediğim bazen 1 gün sonra hareket ediyor önemli olan alırken kazanmak
    Anladım teşekkürler

6. aksgy. ve edip hareketlerini kısıtlı yapsalarda haftayı güzel kapatırlar kar cebe yakışır bunlardada uygulamak lazım aksgy normalde ben orta vade tutuyorum ama arada sistem günlük verirse al sat yapıyorum ama ana mal cebte duruyor bilmem anlatabildimmi

7.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Düzeltme istenirse bir sürü sebep bulunur . Ya düzeltme olmaz sa , yada gün içi hisselerde düzeltmeler olursa . Bir çok bilinmeyen denklem . Gerçi grafik çizebilsem....

aman mebes bana grafik deme

8.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    arada sorularınız kaynadı arkadaşlar ben bu arada grafik cizeyim yarın cizdiğim grafikle eğlensin arkadaş
    Hocam eski köye yeni adet getirmeyin. Grafik falan istemiyoruz. 😁😁😀😀

Sayfa 232/1043 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •