Originally Posted by şahit Akşam içkiliydim ne yaptığımı bilmiyordum diyor galiba. gece tiyatro ceviriyo gündüz sinema ceviriyo ac kapa artema Şortcuya bi bardak su bile yok aslında şuna bak yaa
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt gece tiyatro ceviriyo gündüz sinema ceviriyo ac kapa artema Şortcuya bi bardak su bile yok aslında şuna bak yaa Amerikan borsalarına satış gelmeden, direnecek gibi gözüküyor. Orada 500 lük boğasilin paketlerinden bahstmiş miydim?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by şahit Amerikan borsalarına satış gelmeden, direnecek gibi gözüküyor. Orada 500 lük boğasilin paketlerinden bahstmiş miydim? iyi ki sabah 127 binden kapattık, tekrar 127.600 den acıp 600 puanlık bi iyileştirme fırsatı verdi pelloş susuz mundar götürecek
Originally Posted by *Bozkurt iyi ki sabah 127 binden kapattık, tekrar 127.600 den acıp 600 puanlık bi iyileştirme fırsatı verdi pelloş susuz mundar götürecek Eyi yapmışsın. boğadan ne gadar gıl koparsan eyi. Manyasın biraz aşağı mı yukarı mı diye.
Originally Posted by şahit Eyi yapmışsın. boğadan ne gadar gıl koparsan eyi. Manyasın biraz aşağı mı yukarı mı diye. Balıklar karıncaları yiyor. kurtulan karınca zamanı gelince balıkları yiyecek
Forum Rules
Yer İmleri