Sayfa 8/1074 İlkİlk ... 67891018581085081008 ... SonSon
Arama sonucu : 8590 madde; 57 - 64 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Neyine sevinelim optimist-74 kardeş, tüm alın terimiz olan birikimlerimiz bu sözünün eri olmayan itibarsız insanlar tarafından dolaylı yollardan çalınmış bist,spk,devleti yöneten mevcut hükümet ve öncesi hükümetler borsada yaşanan buna benzer hileli iflasları görmezden gelip göz yumup hep beraberce biz yatırımcıları mağdur etmişler canımızı yakmışlardır..Burada insanları yanlış yönlendirip umut dağıtan bazı çavuşoğlu yandaşlarına hayranlarına sesleniyorum ben buradayım gelin burada konuşup bilgi alışverişinde bulunalım konu ile alakası olmayan vatandaşlara telefon edip rahatsız etmenizden dolayı sizi kınıyorum (Mangır)..Bu cbs printaş hissesi bahsettiğiniz gibi borsaya dönsün çok kazanmayı boş ver paramızı kurtaralım ben sizin ellerinizde öpeceğim ve milyon kere özür dileyeceğim çünkü ben sağlam karakterli kişilikli saygın bir insanım..Allah bizlere sağlık ve sabı ihsan eylesin ..Amin..Akhunabey kardeşim,teşekürlerr,selamlar önemli haberiniz için..

2. Sayın Kartalgaga yazınızla her şeyi çok güzel değinmişsiniz. Bizim gibi mağdurlara tercüman olmuşsunuz. Yazdıklarınızın noktasına kadar katılıyorum. Teşekkürler...

3. Tek istediğimiz alinterimizle kazandigimiz paramizi geri vermeleri.
    YAZDIKLARIM KESİNLİKLE TAVSİYE DEĞİLDİR!!!

4. Mahkeme iflas etmediğini söyledi..spk bunlara hesap sormuyorsa..bu iş bitmiştir arkadaşlar..

Adamlar rahat arayan soran yok..kim neden borsaya güvenip yatırım yapsın...isteyrn şirketi kapatır gider..hisseyi sat sonra çekil

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by sakince Yazıyı Oku
    Mahkeme iflas etmediğini söyledi..spk bunlara hesap sormuyorsa..bu iş bitmiştir arkadaşlar..

Adamlar rahat arayan soran yok..kim neden borsaya güvenip yatırım yapsın...isteyrn şirketi kapatır gider..hisseyi sat sonra çekil

Spk guya twitterdakileri de cezalandiracakti. Hepsi hisse yazmaya devam ediyor.

6. Twitter dakiler ayrı konu..bizim derdimiz printaş ..

Ama anlaşılan o ki ne onlara ne bize faydaları yok

7.  Alıntı Originally Posted by sakince Yazıyı Oku
    Twitter dakiler ayrı konu..bizim derdimiz printaş ..

Ama anlaşılan o ki ne onlara ne bize faydaları yok

Belki bu sefer satilir da borsaya geri doner. Hayirlisi

8. Satılacak olan nedir? Bilmediğim için soruyorum

Sayfa 8/1074 İlkİlk ... 67891018581085081008 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •