Artan

137,50 10 18:10
181,90 9.98 18:10
123,40 9.98 18:10
355,50 9.98 18:10
35,52 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
116,20 -9.99 18:10
13,35 -9.98 18:10
94,25 -9.98 18:10
101,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.813.761.209,00 18:10
7.297.602.514,54 18:10
6.605.839.936,08 18:10
5.659.018.382,50 18:10
5.617.085.966,83 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8005 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Süpersiniz üstadım süper. Bi ekleme de ben yapayım müsaadenizle. O zamanda krediler için istenen af getirilir ve yükü de bu milletin sırtına yüklenir. Böylece kredi mağdurları yine bu milletin sırtından ödüllendirilir.
    Size de ,alıntıladığınız mesaj sahibi,Sayın Egeli yede teşekkür ederim..

Emekli olalı yaklaşık 6 sene oldu,kendi yağımda kavrulmaya çalışan biriyim,kredi kartı harcamamın tamamını o ay kapatır,faize düşmemeye özen gösteririm,2009 model aracım var,bazen yeni modellere göz atıyorum,ama aradaki fahiş fiyat farkı+yüksek işletme maliyeti(kasko farkı,sigorta vb) bakımını yaparak kullanmaya devam ediyorum,Allah a şükür hiç bir eksiğim yok ,gereksiz harcama ve borca girmiyorum,buna rağmen; her geçen yıl fakirleştiğimi hissediyorum,aldığım maaş neyle karşılaştırırsanız karşılaştırın eriyor..

Bence bunun nedeni,bizim sosyal devlet olmaktan çıkıp,bir sürü çalışmadan geçinmeye çalışan insan yaratan sisteme evrilmemizdir.Bakınız,3.5 ila 5 milyon mülteci ve hiç bir iş yapmadan,bizlerden dolaylı veya direkt alınan vergilerle geçindirilen milyonlardır...

Ben artık her gelen kamu zammı veya verginin amacının hizmet etmek değil,bir yandaşın af edilen borcu veya,aynı anda birden fazla sosyal yardım alan yüzsüz birini finanse etmek amaçlı olduğunu düşünüyorum ve evet şimdi banka şubelerinde sırada sabahlayanlar seçim zamanı ödeyemediğimiz kredilere af diye ağlanacak,o yükte bizim gibi artık adına ne derseniz deyin vatandaşların üzerine yıkılacaktır.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Size de ,alıntıladığınız mesaj sahibi,Sayın Egeli yede teşekkür ederim..

Emekli olalı yaklaşık 6 sene oldu,kendi yağımda kavrulmaya çalışan biriyim,kredi kartı harcamamın tamamını o ay kapatır,faize düşmemeye özen gösteririm,2009 model aracım var,bazen yeni modellere göz atıyorum,ama aradaki fahiş fiyat farkı+yüksek işletme maliyeti(kasko farkı,sigorta vb) bakımını yaparak kullanmaya devam ediyorum,Allah a şükür hiç bir eksiğim yok ,gereksiz harcama ve borca girmiyorum,buna rağmen; her geçen yıl fakirleştiğimi hissediyorum,aldığım maaş neyle karşılaştırırsanız karşılaştırın eriyor..

Bence bunun nedeni,bizim sosyal devlet olmaktan çıkıp,bir sürü çalışmadan geçinmeye çalışan insan yaratan sisteme evrilmemizdir.Bakınız,3.5 ila 5 milyon mülteci ve hiç bir iş yapmadan,bizlerden dolaylı veya direkt alınan vergilerle geçindirilen milyonlardır...

Ben artık her gelen kamu zammı veya verginin amacının hizmet etmek değil,bir yandaşın af edilen borcu veya,aynı anda birden fazla sosyal yardım alan yüzsüz birini finanse etmek amaçlı olduğunu düşünüyorum ve evet şimdi banka şubelerinde sırada sabahlayanlar seçim zamanı ödeyemediğimiz kredilere af diye ağlanacak,o yükte bizim gibi artık adına ne derseniz deyin vatandaşların üzerine yıkılacaktır.
    Trafik polisi gördüğünde selektör yaparak, dolmuşta polis görünce çökerek bu işler çözülmez.
    Öncelikle bizim kendimizi bu devletin bir parçası görmemiz sonrasında buna uygun hareket etmemiz gerekiyor. Bizim amacımızın devletin dağıttığı pastadan en büyük dilimi almak değil en adil dilimi almak olduğunu kabul etmeliyiz.
    Bize bedava olan her hizmetin parasının yine bu devlete vergi ödeyen başka insanlar tarafından ödendiğini bilmemiz gerekiyor. Ancak bu şekilde bizim seçtiğimiz vekillerden bu harcamaları takip etmesini ve israf diye nitelenen harcamaların engellenmesini bekleyebiliriz.
    Devlet babamız gibi karşılık beklemeden bize hizmet veren bir yer değildir. Bizimde ona hizmet etmemiz vergi vermemiz gerekir.
    Suriye konusu devasa bir tartışma konusu bu nedenle o konuya girmek istemiyorum.
    O egeli ben değilim

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •