Sayfa 492/748 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592 ... SonSon
Arama sonucu : 5981 madde; 3,929 - 3,936 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

1. Kötü verdıler..nedir amaçları anlamak zor..pasta rica etsek

2. Tıkır tıkır maaşını alan devlet memurlarının işleteceği kuyulardan altın yerine su çıkıyor galiba.KOZASUYU BORSAYA KOTE ETSELERDE BİRAZ PARA KAZANSAK
    Bi halt olmaz diye kol kestim bugün.Ne demişler borsada zararına kağıt satamayan kar edemezmiş. Uluun ve rta reyonlarında YENİ UFUKLARA YELKEN AÇTIK.BİZE BURDA BİR EKMEK YOK ANLAŞILDI.
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

3.  Alıntı Originally Posted by pyrros Yazıyı Oku
    yükselemeyen kağıt ne olurmuş düşermiş, sabah 12.06-07 iken düşmeyen kağıt yükselir gazıyla almakla şu anda aşağıdan almak arasındaki fark kardır, elbette yükseliriz biz de birgün ve o zaman ortaya çıkıp ben demiştim demenin konforu ne güzel...
    kafayı yedirmeden ben demiştim diyebilsen keşke
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

4.  Alıntı Originally Posted by pyrros Yazıyı Oku
    yükselemeyen kağıt ne olurmuş düşermiş, sabah 12.06-07 iken düşmeyen kağıt yükselir gazıyla almakla şu anda aşağıdan almak arasındaki fark kardır, elbette yükseliriz biz de birgün ve o zaman ortaya çıkıp ben demiştim demenin konforu ne güzel...
    12.07 den 12.01 ı kadar kademekı 3 ER 5 ER LOT GELMIS adam verıyoo

5.  Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    kafayı yedirmeden ben demiştim diyebilsen keşke
    Ben demiştimden ziyade ona dikkat edin olayı üstadım , ayak bastığı günden beri ot bitmedi..

Sonunda amaçlarına ulaştılar...yükselme umudu yok oldu..
    6 ayı iyide gelse çok bişey olmaz hem daha çok var..
    Olan kaçan fırsatlara oldu..
    Yeniden başlayacağız başka kağıtlarla , çay demle ustaa...

7. Tamamen dengeyi kaybetmiş, iş bilek güreşine dönmüş durumda, bakalım bunun altından ne çıkacak? Deve güreşine çevirirlerse işte o zaman çölde kutup ayısına da denk gelmiş oluruz.

Grup kağıtlarını yukarı taşırsa, yine İpek taşıyacak.Kozal her durumda yerlerde sürünüyor.

Sayfa 492/748 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •