Sayfa 142/440 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon
Arama sonucu : 3516 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

1. Vergi dairesine sunulan satışlar 560 milyon bilançoda hasılat 2 katı bu nasıl olur bilen biri var mı?

2.  Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    Güzelim hisse elimizden uçtu göz göre göre.
    Ben yeterince toplamistim gayet iygun yerlerden hatta bu sabah da almıştım epeyce ama salak gibi hareketlenen ismi lazim değil başka bir saģlam hisseye aktardım güya riski azaltmak için. O hisse aldığım fiyattan aş
    aşağı indi.
    Kısmet artık. Bilanço hayirlı olur herkes kazanır inşaallah.

3.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Vergi dairesi bilançosu ile moral bozup satanlara yazık degilmi? Ben bir yazidada yazdım daha önce.Spk bu işe bir çözüm bulmalı.Madem Borsada geçerli olan Spk.bilancosu bu bilancoyu kap ta niye aciklatiyorsun.Sana gondersin sende SPK.aciklanana kadar açıklama.yazik çok yazık.Bilgiye ulaşanlar prim veriliyor.
    Bilanço gerçekten çok güzel ben beğendim..Şirket artık büyüme trendine girmiş belli elinde olanlara hayırlı olsun..
    Aynen katılıyorum bu vergi dairesi soytarılığı ne zaman bitecek gerçekten bilemiyorum..8'den geçen hafta satanlara günah değil mi?
    Bir ülkede her şey mi, kötü olur her şey kötü olur gerçekten..Acayip bir ülke olduk yıllardır maalesef..
    Sen orada zarar göstereceksin millet 8'den satacak bilançoyu öğrenen çakallar aşağıda koyduğum gibi bu düşüşte mal alacak sonra yarın öbür gün millet sıraya girecek almak için bu çakallar da devir teslim yapacak..

Geçen gün Tmsan haber geldi haberden önce mal alanlar tavan yaptılar kağıdı ve elllerindeki hepsini çıktı..7,07'den 6,50'ye geldi aynı gün hemde...
    Bugün Hektaş haber geldi haberden önce mal alanlar malları çıktı kağıt %6'dan eksiye geldi..
    Rtalb 52'lere gitti patron mal sattı 40 üstü, düşürmek için milleti her gün tabana milyonlarca lot koydu kağıt 15 oldu..İşlem yasağı geldi bu dolandırıcıya lotlarına bloke kondu şimdi satış olmadan 3 tavan oldu...
    Nereye baksam önceden haber alanlar, patron manipülasyonları, bilinen bilançolar...Daha yüzlerce yazarım.
    Burası bir borsa falan değil kenef.

5.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Bilanço gerçekten çok güzel ben beğendim..Şirket artık büyüme trendine girmiş belli elinde olanlara hayırlı olsun..
    Aynen katılıyorum bu vergi dairesi soytarılığı ne zaman bitecek gerçekten bilemiyorum..
    Peki bu soytarılığı yapan kim? Şirket kendisi bildiriyor vergi dairesine o zaman amacı ne olabilir ki yani?

6.  Alıntı Originally Posted by TarkanTatlitug Yazıyı Oku
    Bu nedir yahu vergiye sunulan beyanname berbattı bilanço çok iyi böyle bir şeye nasıl izin veriliyor inanılmaz! Beyannamede satışlar 560 milyon gözüküyor burada 2 katı neredeyse! Neyse hayırlı olsun size.
    Türkiyedeki vergi sistaminden kaynaklanor bu durum.Yatırım yapan şirketlerin iilk yıllar VD bilançoları zarar yazıyor sonradan kar a geçiyor.Brisa aksarayda büyük bir fabrika yaptı öncleri zarar kısa bir süre sonra güzel karlar açıklıyor.Sorun iki kurumun vergi düzenleme usulü farklılığından kaynaklanıyor.ULUUN GEÇEN YIL VD ZARAR DI SPK YA GÖNDERDİĞİNDE KAR VARDI.bURADA DAHA KAĞIT 3 LERDE İKEN ARKADAŞLARI UYARMIŞTIM BU FARKLILIK YÜZÜNDEN.ŞİRKET BİLE GEÇEN YIL SONU BİLANÇOSUNU KAPA İKİ KERE DUYURDU DİYE HATIRLIYORUM.İKİNCİ DUYURUDA HİSSE HAREKETLEDİ
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

7.  Alıntı Originally Posted by Better15 Yazıyı Oku
    Aynen sn.Kubilayn.
    Ayni durun daha önce egeende de olmuştu. Vd.karı ile aşağı basıp spk bilançosu ile yukari sürmüşlerdi. Siz de ordaydinız sanırim.
    47.800 DEN 336 TIYA KADAR UZUNCA SÜRE ORTAKTIK.ARASIRA GİRİP ÇIKIYORUM ESKİ GÜNLERİ ANARAK.2000 yılı öncesine arkadaşım hastasıydı egeenin.2 tl den işlem görüyordu.Ne günlerdi.birkaç lotu unutsak şimdi ne süpriz olurdu.
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

8.  Alıntı Originally Posted by TarkanTatlitug Yazıyı Oku
    Peki bu soytarılığı yapan kim? Şirket kendisi bildiriyor vergi dairesine o zaman amacı ne olabilir ki yani?
    Şirketle alakalı değil yasal bir durum yani şirketi eleştirmedim mevzuatı eleştirdim.

Sayfa 142/440 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •