Vergi dairesine sunulan satýþlar 560 milyon bilançoda hasýlat 2 katý bu nasýl olur bilen biri var mý?
Vergi dairesine sunulan satýþlar 560 milyon bilançoda hasýlat 2 katý bu nasýl olur bilen biri var mý?
Ben yeterince toplamistim gayet iygun yerlerden hatta bu sabah da almýþtým epeyce ama salak gibi hareketlenen ismi lazim deðil baþka bir saģlam hisseye aktardým güya riski azaltmak için. O hisse aldýðým fiyattan aþ
aþaðý indi.
Kýsmet artýk. Bilanço hayirlý olur herkes kazanýr inþaallah.
Bilanço gerçekten çok güzel ben beðendim..Þirket artýk büyüme trendine girmiþ belli elinde olanlara hayýrlý olsun..
Aynen katýlýyorum bu vergi dairesi soytarýlýðý ne zaman bitecek gerçekten bilemiyorum..8'den geçen hafta satanlara günah deðil mi?
Bir ülkede her þey mi, kötü olur her þey kötü olur gerçekten..Acayip bir ülke olduk yýllardýr maalesef..
Sen orada zarar göstereceksin millet 8'den satacak bilançoyu öðrenen çakallar aþaðýda koyduðum gibi bu düþüþte mal alacak sonra yarýn öbür gün millet sýraya girecek almak için bu çakallar da devir teslim yapacak..
Geçen gün Tmsan haber geldi haberden önce mal alanlar tavan yaptýlar kaðýdý ve elllerindeki hepsini çýktý..7,07'den 6,50'ye geldi ayný gün hemde...
Bugün Hektaþ haber geldi haberden önce mal alanlar mallarý çýktý kaðýt %6'dan eksiye geldi..
Rtalb 52'lere gitti patron mal sattý 40 üstü, düþürmek için milleti her gün tabana milyonlarca lot koydu kaðýt 15 oldu..Ýþlem yasaðý geldi bu dolandýrýcýya lotlarýna bloke kondu þimdi satýþ olmadan 3 tavan oldu...
Nereye baksam önceden haber alanlar, patron manipülasyonlarý, bilinen bilançolar...Daha yüzlerce yazarým.
Burasý bir borsa falan deðil kenef.
Türkiyedeki vergi sistaminden kaynaklanor bu durum.Yatýrým yapan þirketlerin iilk yýllar VD bilançolarý zarar yazýyor sonradan kar a geçiyor.Brisa aksarayda büyük bir fabrika yaptý öncleri zarar kýsa bir süre sonra güzel karlar açýklýyor.Sorun iki kurumun vergi düzenleme usulü farklýlýðýndan kaynaklanýyor.ULUUN GEÇEN YIL VD ZARAR DI SPK YA GÖNDERDÝÐÝNDE KAR VARDI.bURADA DAHA KAÐIT 3 LERDE ÝKEN ARKADAÞLARI UYARMIÞTIM BU FARKLILIK YÜZÜNDEN.ÞÝRKET BÝLE GEÇEN YIL SONU BÝLANÇOSUNU KAPA ÝKÝ KERE DUYURDU DÝYE HATIRLIYORUM.ÝKÝNCÝ DUYURUDA HÝSSE HAREKETLEDÝ
Borsada alýnacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
Borsada alýnacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
Yer Ýmleri