Sayfa 15/45 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
Arama sonucu : 353 madde; 113 - 120 arası.

Konu: Hisse_ trade

VESTL_ bu kağıtta 12.46 destek yapıp yukarı topuklamış. aynı şekilde düşünülebilir. çünkü çok fazla primli sayılmaz. başka çok fazla prim yapmamış kağıtlar olabilir tabiki ama araştırmak lazım
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

bu arada grafiğe yüzeysel olarak bakıldığında çok daha fazla prim yapmış olduğu gözlemlenebilir ama ben en son yukarı topukladığı yere göre yazdım. zaten o şekilde bakıldığında o.oo.. uçmuş hepsi diye düşünülebilir
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

3. sayın karar anı hocam fazla yorum olarak yazan biri değilim sizide yeni yeni takip etmeye başladım gerçekleri dallandırıp budaklandırmadan yazan nadir insanlardansınız.hisse izleniminiz vede sade ve şaffaf paylaşımlarınızdan dolayı sizi tebrik ederim.bu arada nadirde olsa paylaştığınız hisseler güzel prim yaptılar...

Alıntı Originally Posted by soner3535 Yazıyı Oku
    sayın karar anı hocam fazla yorum olarak yazan biri değilim sizide yeni yeni takip etmeye başladım gerçekleri dallandırıp budaklandırmadan yazan nadir insanlardansınız.hisse izleniminiz vede sade ve şaffaf paylaşımlarınızdan dolayı sizi tebrik ederim.bu arada nadirde olsa paylaştığınız hisseler güzel prim yaptılar...
    teşekkür ederim memnun oldum sağolun. hisseler genelde prim yaptı bana özel değildi. tabii bunda endeksinde rolü vardı. satış gelir beklentisi içinde olanlar maalesef bundan faydalanamadı

KRDMB_ yön olarak düşüncemde değişen bir şey olmadı ama 2.69 direnç geçilmesi ile çok fazla yormaz diye tahmin ediyorum

twıtır okuyorum, sayfaları takip ediyorum, böyle bir piyasada bile hala ağlanmalar sızlanmalar görüyorum. hatta bazıları piyasanın tanınmış prof rına suçu yükleyerek bahaneler ürettiklerini izliyorum.

hey kardeşim senin *****n aşı değil, babanın işi değil, ne diye bodoslamaya dalıyosun.. burda paramı dağıttıklarını sanıyosun. üstelikte ağlama duvarına dönmüş bi piyasaya girerek..

ne demişti hakime sülün osman...

''Kusura bakma hakim bey. Memlekette Galata Kulesi'ni satın alacak uyanık!lar olduğu sürece ben bu kuleyi satarım'''

Sermaye Piyasası Kurulu’nun Basın Açıklaması – 04.06.2020
    04 Haziran 2020
    Kurulumuzca yapılan gözetim ve denetim faaliyetleri neticesinde, Facebook, Twitter gibi sosyal medya mecraları ile Whatsapp, Telegram v.b. iletişim sistemlerinde oluşturulan üyelik bazlı gruplar üzerinden, aralarında haklarında daha önce Kurulumuz tarafından piyasa dolandırıcılığı, güveni kötüye kullanma suçu dâhil pek çok suç fiilinden dolayı suç duyurusunda bulunulmuş ve işlem yasağı getirilmiş kişilerin de bulunduğu, Kurulumuzca yetkilendirilmiş yatırım danışmanlığı ve benzeri sermaye piyasası faaliyeti izni olmayan kişi veya kişilerce, yatırımcıların yönlendirilerek mağdur edilmeye yönelik eylemlerin devam ettiği görülmektedir.

6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu’nun “Piyasa Dolandırıcılığı†başlıklı 107’nci maddesinde işlem bazlı piyasa dolandırıcılığı ve bilgi bazlı piyasa dolandırıcılığı suçları düzenlenmiştir. Anılan düzenlemeler uyarınca, “sermaye piyasası araçlarının fiyatlarına, fiyat değişimlerine, arz ve taleplerine ilişkin olarak yanlış veya yanıltıcı izlenim uyandırmak amacıyla alım veya satım yapanlar, emir verenler, emir iptal edenler, emir değiştirenler veya hesap hareketleri gerçekleştirenler†ile “sermaye piyasası araçlarının fiyatlarını, değerlerini veya yatırımcıların kararlarını etkilemek amacıyla yalan, yanlış veya yanıltıcı bilgi veren, söylenti çıkaran, haber veren, yorum yapan veya rapor hazırlayan ya da bunları yayan ve bu suretle menfaat sağlayan†kişilerin 3 yıldan 5 yıla kadar hapis ve beş bin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılacağı hükme bağlanmıştır.
    Kurulumuzca yapılan incelemelerde;

Sosyal medya mecraları veya iletişim sistemleri üzerinde oluşturulan kapalı grupları kurarak yatırımcıları yönlendiren şahısların, grup içerisinde paya oluşturdukları talep sayesinde sahip oldukları payları satarak menfaat temin etme amacını taşıdığı,
    Gruplar içerisinde yatırımcıları yönlendirenlerin “al†yönünde verdiği tavsiye ile eş anlı olarak kendilerinin veya ilişkili olduğu kişilerin sahip olduğu payları sattıkları,
    Böylelikle, gruplar içerisinde yatırımcıları yönlendirenlerin yüksek fiyatlardan ellerindeki payları grupların içindeki yatırımcılara satarak menfaat temin ederken yatırımcıları zarara uğrattığı görülmekte olup, bahsedilen nitelikte faaliyetlerde bulunan kişilere itibar edilmemesi önem arz etmektedir.
    Bu çerçevede;
    Paylara ilişkin olarak sosyal medya ve iletişim sistemleri üzerinden yapılan telkinlerin ve yatırım tavsiyelerinin, belirli bir grup tarafından gerçekleştirilen piyasayı dolandırıcı işlemlere hizmet etme amacını taşıyabileceği,
    Sosyal medya ve iletişim sistemleri üzerinden yaptıkları paylaşımlarla yatırımcıları yönlendiren şahısların, aslında kendi pay satışlarına veya alışlarına talep/arz oluşturma çabasında olabileceği,
    Söz konusu gruplara dâhil olan yatırımcıların, bu grupları yönlendiren kişiler tarafından işlenen suçlara iştirak kapsamında sorumluluklarının doğabileceği,
    Piyasa koşullarını değerlendirerek yatırımlarını yönlendirme konusunda yeterli bilgi ve tecrübesi olmayan yatırımcıların, Kurulumuz düzenlemeleri uyarınca yatırım danışmanlığı ve portföy yöneticiliği konusunda yetki belgesi almış kuruluşlarla sözleşme yaparak, yatırım kararlarını profesyonel kişilerin yardımıyla almalarında fayda görüldüğü
    hususlarının da yatırımcılara bir kez daha hatırlatılmasında fayda görülmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

bu açıklama son günlerde sürekli hesab"a bile düşüyor. hala kimse tınlamıyor ama bence önümüzdeki günlerde çok insanın canını yakacaklar bence yaksınlarda.. buneyaa borsayı ayağa düşürdüler her yer usta dolu. milyarların döndüğü bir piyasada üç yüz liraya beş yüz liraya öneriler tavsiyeler sistemler pazarlanıyor. dilin kemiğimi var bas yalanı gitsin.. söyleyen ne isede buna bide inananlar var

Sayfa 15/45 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •