Originally Posted by
oguzvortex19
bende xu30 da tradingviewde yazabildiğim sisteme göre işlem yapıyorum ama matriks gibi platformlarla entegre edemedim.
entegre edemememin en büyük nedeni xu30daki sinyali fxu30 da işleme dökemedik yani teknik destekteki adamın dediğine göre thyde al sinyaline göre akbankta al pozisyonu açmak gibi birşey bu demek diyordu.
ikinci neden tradingviewdeki kullandığım bazı kodların karşılıkları matrikste yoktu IQ ile belki onu düzeltmişlerdir.
Daha sonra işlemi tradingviewden yapabiliyormuyum diye baktım CQG platforma sahip aracı kurum varsa yapılabiliyormuş. O platformla işlem yapanlarda CITI ve JP gozukuyor onlarla da iletişime geçmedim hesap açmak için websitelerinde pek öyle bilgi yoktu:D
ezcümle tradingviewde sinyal veriyor ben işlem yapıyorum. grafik saatlik olduğu için ayda 1-2 yada max 7-8 verdiği oluyor yönetmesi kolay.
Her ne kadar kodda olsa işin yarısı psikoloji atıyorum ben enson 128K'da shorta girdim. atıyorum piyasa yükseldi 130 olsa bana longa gir diyecek. sonra tekrar düştü 128.5'dan short diyecek 3500 puan girmiş olacak. bu işlemlere tamam abi diyip uymak işin yarısından fazlası.
Siz F_xu30da kodu çalıştırıp her 2 ayda bir vade değiştikçe kodu tekrarlıyor musunuz?
Yatırım tavsiyesi değildir
Yer İmleri