Sayfa 609/1001 ÝlkÝlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,865 - 4,872 arasý.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karþýlýðý oranlarý )

1. 11 mayýs MB kuru 6.7827
    12 mayýs MB kuru 6.8142

Tahminime göre kur artýþýna raðmen faiz artýþý aðýr basacaðýndan yerli eurobond fonlarý bugünde üzecek gibi

2.  Alýntý Originally Posted by trust06 Yazýyý Oku
    kaptan inceledim biraz oph ý gözüme kestirdim
    ytd
    üstadým hisse daðýlýmlarýna falan bakabildiniz mi? daha çok hangi hisselere yoðunlaþmýþlar?

3.  Alýntý Originally Posted by trust06 Yazýyý Oku
    iþte görmek istediðimiz fon yönetimi
    saðolun bilgiler için.
    siz de saðolun üstadým ama yavaþ yavaþ, temkinli þekilde giriþ yapalým derim acizane. jaleden aðzýmýz yandýðýndan yoðurdu üfleyerek yemekte fayda var.

4.  Alýntý Originally Posted by myfinans Yazýyý Oku
    Yerli eurobond fonlarý kriz ortamý fonlarý deðil
    TDG dolarla daha uyumlu

Not:Ýyi🙂
    TPZ+IPV+ZPF+TDG pazartesi aldým..uzun dönem bekleyeceðim....baþka fon kalmadý elimde...birazcýk PPf var o kadar...

5.  Alýntý Originally Posted by myfinans Yazýyý Oku
    OKD Oyak’ýn
    Osmanlýnýn deðiþkeni OPB

OPB ilk çýktýðýnda baya popülerdi
    sonrasýný alanlar anlatýr
    Evet öyleymiþ. Özür dilerim herkesten, hatalý bilgi olmuþ.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.

6. nacizane düþüncem fonlarýn getirilerine baktýðýmýz kadar kötü günde ne kadar götürmüþ diðer ayný eþdaþ benzer fonlara göre tayfunlu boranlý kasýrgalý günlerde ne kadar düþmüþ ve niye öyle olmuþ onlara da bakmalý ... bu baðlamsallýkta ottoman portfolio nun o iki hisse fonunu dediðim mantýkta da incelemeli.
    samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
    hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.

7. Artýk yeni çýkan ya da çýkacak olan fonlarý iyi takip etmek gerektiðine inanýyorum.
    Çünkü yatýrýmcýlarýn fonlara yönelmesiyle rekabet ortamý artacak. Bu da lehimize olabilir.
    Neden lehimize olur? Çünkü ön plana çýkmalarý lazým, bunun için de getiriyi artýrmalarý lazým. Bu sebeple Osmanlý portföyün yaptýðý gibi iyi yöneticileri transfer etmek, fon yönetim ücretini düþük tutmak gibi vb. Hamleler yapacaklarýný düþünebiliriz.

Ancak yeni fonlarýn getirileri uzun süre iyi gitmeyebilir. Yeterli yatýrýmcýyý çekince yönetim ücretini artýrmak gibi iþler yapabilirler.

Özellikle yeni baþladýklarýnda getirilerinin iyi olacaðýný düþünüyorum.

Mutlaka yeni çýkanlarý takip etmeli. Hatta kurumlarý arayýp yeni çýkacak fonlarý bile takip edilebilir.

Aklýma gelen öylesine fikirler, kesinlikle dogru olmayabilir. Deneyip görmek lazým.

SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alýntý Originally Posted by hayrani Yazýyý Oku
    oph'de türev araçlar oluyor, opide olmuyor.
    Türev araçlar olmasý veya olmamasý fonu nasýl ve ne durumda etkiler.

Sayfa 609/1001 ÝlkÝlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •