Sayfa 83/556 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 657 - 664 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    O zaman bunu anlaşmalı başka biri mi almış oluyor hocam al gülüm ver gülüm. Ytd

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben öyle anladım hocam.. özellikler bugünkü tacirler ve ınfo hareketi normal değildi..

Hissenin eskileri daha iyi bilir..ben 1 haftadir izliyorum.. iki günde 1.6 milyon lot satışı normalse bisey diyemem..ytd..

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bugün satış yaptigini bildiren Elif Demet Gökalp in satışları görünüyor ama diger Gökalp soyadlı kişinin satışları görünmüyor.

Işin ilginci o kadar işlem bile yok tahtada.

Kafein yazılımda da böyle bir ortak satışı vardı bayağı bir mal satmisti 7 tl civarinda. O satislar bittikten sonra hissenin önü açıldı ve 17 tl yi gördü.
    Demek istediğim fazla takmaya gerek yok gidecek hisse her türlü gidiyor. Yeter ki bilanço bozulmasın net kâr istikrarlı artsin gerisi boş.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Bugün satış yaptigini bildiren Elif Demet Gökalp in satışları görünüyor ama diger Gökalp soyadlı kişinin satışları görünmüyor.

Işin ilginci o kadar işlem bile yok tahtada.

Kafein yazılımda da böyle bir ortak satışı vardı bayağı bir mal satmisti 7 tl civarinda. O satislar bittikten sonra hissenin önü açıldı ve 17 tl yi gördü.
    Demek istediğim fazla takmaya gerek yok gidecek hisse her türlü gidiyor. Yeter ki bilanço bozulmasın net kâr istikrarlı artsin gerisi boş.

Katılıyorum hocam sizin verdiğiniz örnek kafein daha yeni bayrak yönetim satışı sonrası kaç tavan gitti birçok örnek var. Biz bist viop işlem hacimlerinden gelen kara bakalım. 2.çeyrek bilançosu bize durumu gösterecek. İşlem hacimleri artıyor bunu günlük borsa İstanbul sitesinden takip edip görüyoruz. Benim beklediğim komisyon oranı ortalamasının artması oda olursa çok güzel olur. Ayrıca borsaya ilgi fazla bursaya irtibat ofisi açmaya karar vermişler olumlu bir gelişme şirket büyüyor. Ytd

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Genel müdür Mehmet Aşçıoğlu dunki yayında infoyu bir hissede buyuksatis yapmakla ithaf edenlere 'Biz portföy tutmuyoruz.kucuk bir aracı kurumuz.Olan ozsermayemizi de müşterilerimize kredili işlemde kullandiriyoruz.10bine yakın müşterimiz var ve bunlar boş değil dolu iş yapan hesaplar' dedi.

Bu arada Genel müdür şu pandemi sürecinde bizzat kendisi karayoluyla anadoluda yatırımcı toplantılarına katildigini ve Samsun'la devam edeceklerini söyledi.İsler yolunda gibi bir hava sezdim. YTD.

5.  Alıntı Originally Posted by Drogo-89 Yazıyı Oku
    Genel müdür Mehmet Aşçıoğlu dunki yayında infoyu bir hissede buyuksatis yapmakla ithaf edenlere 'Biz portföy tutmuyoruz.kucuk bir aracı kurumuz.Olan ozsermayemizi de müşterilerimize kredili işlemde kullandiriyoruz.10bine yakın müşterimiz var ve bunlar boş değil dolu iş yapan hesaplar' dedi.

Bu arada Genel müdür şu pandemi sürecinde bizzat kendisi karayoluyla anadoluda yatırımcı toplantılarına katildigini ve Samsun'la devam edeceklerini söyledi.İsler yolunda gibi bir hava sezdim. YTD.
    Bu yayının linki var mı.

6.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Bu yayının linki var mı.

https://www.instagram.com/tv/CBV4Eaz..._web_copy_link

7. Link için teşekkürler sayın coltra ama maalesef instagramim yok.

Youtube linki olsaydı iyiydi.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Bu tahta izleme konusunda uzman degilim ama daha 15 gun once her gun 30-40 bin satan ziraat hisseyi baskiliyordu.1.5 milyonn lotun anlasmasiz olarak 2 gunde satilmasini acikcasi pek mumkun gormuyorum.

ilk ceyrek faaliyet raporunu incelerseniz orda da hisse degisim islemleri olmustu.Acikcasi hisse 10 lira ustu olsa patron satisini kotu yorumluyabilirdim ama hacimler cok iyi giderken 2. ceyrek bilancosunu gormeden konusmak icin erken.

Sayfa 83/556 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •