Sayfa 234/1001 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1. Kırklareli. Tek geçerim.
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Eskişehir, Bursa, Antalya, Ankara?
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Istanbuldan başka gidecek bir yer yok. Diğer tüm şehirlerde hizmet kalite yerlerde. Emekliler için ege olabilir, diğer insanlar için tek care batı.
    Hizmet olarak neyi kast ettiginize bagli.
    Saglik ve diger her türlü hizmeti Türkiye'nin bir cok sehrinde alabiliyorsunuz.
    Cok özel hizmetler büyük sehirlerde daha iyidir mutlaka, ama ne kadar gerekli ayri konu.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Hizmet olarak neyi kast ettiginize bagli.
    Saglik ve diger her türlü hizmeti Türkiye'nin bir cok sehrinde alabiliyorsunuz.
    Cok özel hizmetler büyük sehirlerde daha iyidir mutlaka, ama ne kadar gerekli ayri konu.
    İnsan bu saatte '' özel hizmet ''tanımını yanlış anlıyor galiba, yahut doğru anlıyor ya da anlamıyor bilmiyorum . Aha nevrim döndü bak .

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Benim soru da , sanki İstanbul 'u savunur gibi olmuş.
    Aslında şunu demek istemiştim, memleketin her yeri aynı oldu . Birkaç efsane geziyor; Sinop, İsparta, Tunceli diye ama insan bozuldu artık, bu kokuşmuşluk en sarp dağ köylerini bile buldu . Ya da bizim beklentilerimiz tutarsız, aç gözlü.

Sizler genelde Y kuşağı, Baby Boomer olarak kişisel dokuma ulaştınız; Z kuşağının ise İnterneti varsa başka hiçbir şey umrumda değil. Bizim Y kuşağı arada sefil oldu gitti. Melez bi kuşak olduk .
    Yok beklentilerin cok makul da, o beklentilere karsilik alacagin yer yok gibi.
    O yüzden beklentilerine yakin bir yer bulmaya calisip, buldugun yerde de mümkün mertebe cevreni ufak tutup, geri kalanindan uzak durmaya calismaktan baska care yok.

İnsan bu saatte '' özel hizmet ''tanımını yanlış anlıyor galiba, yahut doğru anlıyor ya da anlamıyor bilmiyorum . Aha nevrim döndü bak .
    Yok öyle hizmetten bahsetmedim.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Yok beklentilerin cok makul da, o beklentilere karsilik alacagin yer yok gibi.
    O yüzden beklentilerine yakin bir yer bulmaya calisip, buldugun yerde de mümkün mertebe cevreni ufak tutup, geri kalanindan uzak durmaya calismaktan baska care yok.
    Hiçbir yerde pisliğini görecek kadar yaşamak lazım aslında. Şu çocukları ucurunca bir karavan alayım ben en iyisi

Hiçbir yerde pisliğini görecek kadar yaşamak lazım aslında. Şu çocukları ucurunca bir karavan alayım ben en iyisi
    Zamaninda karavan hayalide kurdum. Arastirdim, baktim, fuarlara bile gittim. Bir zaman sonra bitti o heves.
    Daha sonra tekne (10-12 metre yelkenli) hayaline kapildim. Karavan gibi arastirdim, fuarlara gittim (hatta istanbul'da bile fuara gittim):
    O hevesde bitti bir zaman sonra.
    En sonunda Ege'den yazlik aldim (bakir bir yerde).
    Artik o evimden baska bir sey görmüyorum acikcasi.
    Demem o ki, senin gelecek benimki gibi olacaga benziyor.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Zamaninda karavan hayalide kurdum. Arastirdim, baktim, fuarlara bile gittim. Bir zaman sonra bitti o heves.
    Daha sonra tekne (10-12 metre yelkenli) hayaline kapildim. Karavan gibi arastirdim, fuarlara gittim (hatta istanbul'da bile fuara gittim):
    O hevesde bitti bir zaman sonra.
    En sonunda Ege'den yazlik aldim (bakir bir yerde).
    Artik o evimden baska bir sey görmüyorum acikcasi.
    Demem o ki, senin gelecek benimki gibi olacaga benziyor.
    Abi o halde beni evlatlık al , hiç uğraştırma beni .

Sayfa 234/1001 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •