Sayfa 211/1001 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: Viop-XX

* "dow züper çıktı..ama orada pozum yok..yine de çok sevinçliyim..deli mi yim ben?"..

** üstüne bastın..

* "bist inanılmaz depar attı.. keşke 7000 puan gap olsa da keyiflensek..aslında endeks pozum da yok..yine de çok sevinçliyim..deli mi yim ben ?"

** yepp..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. büyük ralli hazırlığı var amerikada. hedef 35.000

bizde de spotta 135.000 görünüyor
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    Herkes ikinci dibi bekleyip ona gore pozisyon almisken ikinci dip olmaz. Dow aksama kaldigi yerden yukari devam eder.

4. Bakan Gül:"(Seçim Kanunu tartışmaları) Zaruri yapılması gereken değişikliklerin masaya getirilmesini ve tüm partilerle müzakere edilmesini hedefliyoruz."

Bakan Gül:"(Seçim Kanunu tartışmaları) Zaruri yapılması gereken değişikliklerin masaya getirilmesini ve tüm partilerle müzakere edilmesini hedefliyoruz."

Kaynak : Anadolu Ajansı

AK PARTİ OYLARI YÜZDE 28 E İNİNCE. PANİK İYİCE ARTTI.

Ak parti gidişi ile deli ralli bekliyorum.

5. Bugun spot %2 arti mi yapar %2 eksi mi? Bence %2 arti yapma ihtimali daha fazla.

6. örnek vereyim ;

ak parti giderse işc 10 olur 1-2 ay içinde.

işc 10 olursa endeks kaç olur.

akape nin oylarının %30 altına indiğine ben şahsen görmeden inanmam..akape tabanının ne kadar manasız ve saçma argumanlara bile inandırıldığını burada bile görüyoruz.. halk arasında daha da feceat.. hatta bazen akrabalardaki akapelilerle (aslında ülkücü güya ama sözde milliyetçi demek daha doğru) konuştuğumda oldukça kötü hissediyorum beyin yıkamanın derecesini gördüğümde.. ben değişen bir şey olduğunu pek sanmıyorum.. o ittifakın oy oranı %45-50 bandındadır yine..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8.  Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    örnek vereyim ;

ak parti giderse işc 10 olur 1-2 ay içinde.

işc 10 olursa endeks kaç olur.
    yok 50 olur muhahaha işc pahalı yau akbank daha iyi dir

Sayfa 211/1001 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •