Sayfa 290/643 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon
Arama sonucu : 5141 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. Kişisel fikrim, hacim ve gelir olarak (2019 geliri + enflasyon) 2020 yılı tamamında herhangi bir düşüş yaşanacağını sanmıyorum.

Anadolu Etap'ı "tam konsolidason" yöntemi ile konsolide etmeye başlarlarsa bu yılın en güzel golünü atarlar. Zaten %76.2 ile hakim ortak. Eğer hissede hareketlenme görmek istiyorsanız yatırım ilişkilerine lisan-ı münasip bir şekilde bu konuyu email ile gönderin. Kaç yıldır neler çektiğimizden bahsedin.

Şüphesiz ki, düşünen ve gören insanlar için Anadolu Etap'ın gelir ve FAVÖK gibi rasyolarının net bir şekilde bilinmesi elzem ve hayırlıdır. Ben düşünüp tutasınız diye sizlere öğütler veriyorum.

Tuncay ağa satar mı bilinmez ama Rusya fabrika arsası satılsa o da süper olur.

2.  Alıntı Originally Posted by candyshop Yazıyı Oku
    raporları bu kadar sıkı takip ediyorsan hedef tutmamış dahi olsa 1. çeyrekte hacimsel artışı farkettin sanırım. doğru mu? yani 1. çeyrekteki ciro artışı sadece enflasyonist etkiden değil, satılan bira miktarının da arttığı gerçeğini fark ettin?

turzim olmadığından dolayı satışların düşeceğini söylüyorsun, peki anadolu efes'in gelir kırımına baktığında "türkiye bira gelirleri" toplam gelirlerin yüzde kaçını oluşturuyor onu da söyler misin lütfen?

gerçekten rusya'da evde tüketim %90 sa, bu süper bir bilgi. kaynak var mı?
    bu formda bi yerlerde duydum, hatta sanki sizin bi yazınızdan...yanılıyorsam bilmiyorum ama galiba evde tüketim %90 san...

3.  Alıntı Originally Posted by şarkıcıborsacı Yazıyı Oku
    bu formda bi yerlerde duydum, hatta sanki sizin bi yazınızdan...yanılıyorsam bilmiyorum ama galiba evde tüketim %90 san...
    ben öyle bir şey söylemediğime eminim. böyle bir bilgiyi unutma ihtimalim yok. ayrıca mümkün olduğunca doğru ve objektif yazmaya çalışıyorum hatta dikkat ettiysen genelde raporlardan ve haberlerden alıntılar yapıyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Black Diamond Yazıyı Oku
    efes pandemi den yurt içi-yurt dışı çok olumsuz etkilendi..net bilgi..
    hiçbir yer kapanmaması sorun değil.giden ,oturan tüketen tüketici lazım.Turist lazım.Turizm lazım..
    YTD
    Pandeminin en yoğun olduğu karantina dönemde bira satışları yüzde 35 arttı yav bilgin yok fikrin var

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by İLYSDRSN Yazıyı Oku
    Pandeminin en yoğun olduğu karantina dönemde bira satışları yüzde 35 arttı yav bilgin yok fikrin var

Corona Virüsüne karşı iyi geldiğini düşünen Ruslar, alkol reyonlarına hücum edince birçok bölgede alkol satışı yasaklandı.

Corona Virüsü nedeniyle zor günler geçiren Rus halkı alkolün virüsü yok ettiğine inanarak alkol satış noktalarına hücum etti. Alkol stoklamaya başlayan Rus halkına açıklama yapan Rusya Sağlık Bakanlığı, alkolün Corona Virüsü yok etmediğini aksine bağışıklığı düşürdüğü için çok alkol tüketenlerin hastalığa yakalanma riskinin daha fazla olduğunu anlatmaya çalıştı.

Bu Rusya'dan bı haber bittimi hayır

EN FAZLA ŞARAP EN AZ BİRA SATIŞI ARTTI

Türkiye'de alkol satışı da yapan ünlü marketlerin birinden sozcu.com.tr'nin aldığı rakamlara göre*şarap, köpüklü şarap ve şampanya grubundaki satışlar vatandaşların evlerinde karantinada oldukları sürede önceki 10 güne göre yüzde 83 arttı. Alkollü içecekler grubunda şarap, köpüklü şarap, şampanya grubunun ardından en fazla satış artışı likörde görüldü. Likörü, rom, rakı, cin-votka-tekila, konyar, viski ve bira izledi.

Buda Türkiye'den karantina döneminde hemde boş boş konuşmayın

6. Bu hisse bedavadan biraz pahalı bende bunun cevabını arıyorum çok araştırdım fon çıkışı haricinde olumsuz bir durum yok temettü iptal edilmis ama hisse için olumlu olması lazım para kasada kalmış colada ki artış daha fazla sürünün en gerisinde bu kalmış benden bu kadar

7. Arkadaşlar benim kardeşim sarıyerde barmen daha öncede yazdım pandemi den hemen sonra 30 bin tl sipariş vermiş.gelen müdüre efesi sormasını söyledim gelen şahsa sormuş ve kendileride toplamışlar kesinlikle burada kalmayacak aldıysan bekle demişler.üretim çok yoğun şekilde devam ediyormuş. ben daha önce bu kansızlara aldanıp satmıştım yarın tekrar alacağim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939

Citibank'ta rapor hazırlamış !

26 lira hedef fiyat vermiş (önceki hedef noktası 32 TL, hedefi revize etmiş)

yatırım tavsiyesi degildir

Sayfa 290/643 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •