Sayfa 19/45 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
Arama sonucu : 353 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Hisse_ trade

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,081
    Hocam sessiz sedasız sizi takip ediyorum. Vaktiniz varsa eğer METRO ya bakabilir misiniz? KAP a halka arz haberi düşmesi ve bugünkü endekse rağmen cılız bir tepki verdi. Galip ağa nın kağıdı değilde başka bir kağıt olsa kaç tavan kapatırdı kim bilir. Şimdiden teşekkür ederim. iyi akşamlar...

SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by körhacı Yazıyı Oku
    Hocam sessiz sedasız sizi takip ediyorum. Vaktiniz varsa eğer METRO ya bakabilir misiniz? KAP a halka arz haberi düşmesi ve bugünkü endekse rağmen cılız bir tepki verdi. Galip ağa nın kağıdı değilde başka bir kağıt olsa kaç tavan kapatırdı kim bilir. Şimdiden teşekkür ederim. iyi akşamlar...

SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    biliyosunuz benim mesai yeni yeni başlıyor öncelikle kağıtların özel durumları ile hiç ilgilenmeden, hocalık yapmayı düşünmeden, zevkine yazan biri olduğumu bir daha hatırlatayım istedim. peki kendiniz oynamış olsanızdamı ilgilenmezdiniz derseniz.. evet aynen öyle it osurdukca yalan haber yapılan bir piyasada kesinlikle ilgilenmeden he he der geçerdim sadece rakamları dikkate alıyorum ve kağıdınız METRO da şu an için bir bozulma yok. 1.40 destek yaparak yukarı topuklamaya gayret ediyor. peki bozulmaya başlarsa ne yapılmalı derseniz.. 1.40 desteğe sırtınızı yaslayıp beklemekten başka bir çareniz yok. çünkü bu oyunda belirli bir zararı göze almadan kazanmak biraz zor.. bu arada sizin mesajınızıda bahane ederek tekrar hatırlatmalar yaptım. tamam anladık bu kaç oldu diye mırıldananlar varsa.. mecburum buna çünkü hani sinek küçüktür ama mide bulandırır derler ya.. midemin bulanmasını istemiyorum.. yeniler pek bilmez belki ama baya bir sinek vardır bu alemde.. saldırmak için şimdi pusuda yatan onlarcası vardır..işleri bu çünkü. gerçi onlarda haklı emekli iseler başka ne yapsınlar.. heleki borsa"dan emekli iseler
    Son düzenleme : karar_anı; 17-06-2020 saat: 03:37.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

ENDEKS_ belki alıcıları silkelemek isteyebilirler ama, bence yön yukarı hatta bugünkü hareketlerin yeni alım dalgası başlangıcı olduğunu düşünüyorum.. daha doğrusu düşünüyorum demeyimde rakamlar öyle söylüyor. benim rakamlar yani.. siz kendi pencerenizden bakın. boş verin başkalarını. klavyem var yazıyorum işte
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

KRDMB
    KOZAL

bu iki hisseyi dilime pelenesek ettim farkındayım ama, sinir ettiler beni çünkü krdmb 2.91 yolu, KOZAL 83.45 yolu açık duruyor.. baya bir alıcı var demekki silkelemek için oyundan oyuna geçiyorlar. hele krdmb hergün bir kademe zıplıyor.. ulan ******** bari iki kademe zıpla tabii herzaman söylediğim gibi bunlar benim sesli düşüncelerim. öncelikle insanlar kazansın yem olmasın istiyorum ama yinede tedirgin olduğum için bazı kağıtlarda net yorumlar yapamıyorum.. yoksa ne kadar numara çekerse çeksinler yazdığım her kağıt için öngörülerim var. ama insanlar kavun değilki koklayasın.. 100 tane kağıt yazarsın 99 u hedefte ama bir tanesinde tökezlersin herşey unutulur rezil ederler..

https://www.youtube.com/watch?v=ulncsMqlDQY
    bunu niye paylaştım: gece orayı gezerken buraya bakarken milyarların döndüğü bir piyasanın eğitimini verdiklerini idda edenleri okudum ve buna inananlarıda okuyunca şener şen aklıma geldi

bence endeksteki bu satışlar alıcıları silkelemek için.. ne kadar silkelerler artık bunda benimde şüphelerim var. bence bu satışlar alım fırsatı ama, nerden alınmalı işte burda şimdi alayım dersin dahada basarlar bekleyim biraz dersin alır yukarı götürürler. biraz bağırarak düşündüm.. siz kulaklarınızı tıkayın

bugün ahmet mergen"de biraz daha zıplayarak KOZAL 86 falan konuştu yandı gülüm keten helva dahada alıcıları dökmeden yürütmezler.. ben krdmb ve kozal üzerinde durarak çok hata yaptım. dillendirdik kağıtları. kumar anasına satayım göstere göstere yedirmiyorlar.. daha tek kağıt yazmam.. önceden elinde olanlarada zarar veriyoruz.. tahminime göre bu kağıtlar başka platformlardada çok dillendirilmiş sanıyorum

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bence endeksteki bu satışlar alıcıları silkelemek için.. ne kadar silkelerler artık bunda benimde şüphelerim var. bence bu satışlar alım fırsatı ama, nerden alınmalı işte burda şimdi alayım dersin dahada basarlar bekleyim biraz dersin alır yukarı götürürler. biraz bağırarak düşündüm.. siz kulaklarınızı tıkayın
    benim düşüncemde değişen bir şey olmadı. ama herkesin kendi tecrübelerine göre farklı düşünceleri olabilir. dolayısıyla insanlar tercihlerini kendileri yapmalıdırlar diye bugünlük hisse paylaşımı yapmadan susmayı daha uygun buluyorum.

Sayfa 19/45 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •