Sayfa 362/1001 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Yarın işlem fiyatını olumsuz etkiler mi?

YTD
    Yarı fiyatı gibi düşünmek lazım. Ruslar da yakında aynı fiyattan bizdekini de al diyebilir. Sonra Varlık Fonu Turkcell Holdign'i halka açar muhtemelen. LetterOne denmiş haberde suyunun suyu şirket ama piramitin en tepesinden Türkcell'i kontrol ediyor olabilir. LetterOne, Cukurova Telekom, Turkcell Holding, Turkcell şeklinde alt alta şirketler olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Malesef apartmanda komşuluk riskli oldu. Kiracımın olduğu site whatsap grubuna üye yapmış. Birisi mesaj yazmış covit günlerinde, hasta olup da dışarı çıkan olur ise gereğini yaparım vs.

Müstakil evin olur ise kimse seni tehdit etmez.
    Her gün yeni bir gün,yarın hayatın nereye evrileceğini bilemiyoruz.
    17 marttan beri ilk defa 3 haziranda dışarı çıktım,1 hafta iş yerimde yaşadım,güncelde tekrar eve kapandım,çok bunaldım,allak bullak oldum,özel hayatıma da olumsuz yansıdı,insanlara karşı kırıcı oldum.
    Alkol az içerdim, abarttım,kesin tedaviye ihtiyacım var.

3.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Her gün yeni bir gün,yarın hayatın nereye evrileceğini bilemiyoruz.
    17 marttan beri ilk defa 3 haziranda dışarı çıktım,1 hafta iş yerimde yaşadım,güncelde tekrar eve kapandım,çok bunaldım,allak bullak oldum,özel hayatıma da olumsuz yansıdı,insanlara karşı kırıcı oldum.
    Alkol az içerdim abarttım,kesin tedaviye ihtiyacım var.
    İnsanın derdi aynı zamanda ilacı bence.
    Bildiğin derdin var ise şükret, yok ise bekle mutlaka geliyor.

sn Ariston,geçen gün (ben yasaklıydım müdahale edemedim) yanılmıyorsam devlet bankaları ,özel bankalardan daha ucuz faiz ile kredi veriyorlar yazdınız,tam tersi,devlet bankası %11-11.5 cıvarı ,özel banka 9-9.5 cıvarı,bilginiz olsun istedim.

YTD

5. Kurumlara özel bankalar geçen ay çok düşük faiz ile kredi vermiş müşteri kaybetmemek ve aktif oranını tutturmak için, TVde söylediler.

En borçlu şirketler Anadolu Grubunda onlar faydalanmıştır son günlerde AEFES vs sıra dışı hareket seziyorum. BIST30 a sokmak için de olabilir. ULKER DOĞUŞ grubu da hareketli, bunların bankalara mektup yazması ile hisseler düşüşe geçmişti.

Bilançolar gelsin anlaşılır kredilerin faizleri yazıyor genelde.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kurumlara özel bankalar geçen ay çok düşük faiz ile kredi vermiş müşteri kaybetmemek ve aktif oranını tutturmak için, TVde söylediler.

En borçlu şirketler Anadolu Grubunda onlar faydalanmıştır son günlerde AEFES vs sıra dışı hareket seziyorum. BIST30 a sokmak için de olabilir. ULKER DOĞUŞ grubu da hareketli, bunların bankalara mektup yazması ile hisseler düşüşe geçmişti.

Bilançolar gelsin anlaşılır kredilerin faizleri yazıyor genelde.
    Bize teklif edilen kobi kredi oranını yazdım,kurumlara daha düşük olabilir.

7. Sevgili dostlar iktisat dersleriyle ilgili bir konuda yardım lazım varsa bir arkadaş çok makbule geçer, özelden sorsam?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Bize teklif edilen kobi kredi oranını yazdım,kurumlara daha düşük olabilir.
    2001 krizinde bir kaç milyar dolar alan banka kendini korumaya alabiliyordu. Şimdi çoğu banka aktif büyüklüğü 400 milyar TL nin üstünde. Mecburi ekonomi destekleniyor. Önemli olan üretken alanlara kredi açmak.

Özel şirketler genelde daha iyi yönetiliyor kamunun aptalca işlere girmemesi lazım. Mesela Tarım Kooperatifleri de perakende zinciri kurmuş, bir BIM, ŞOK, A101 kadar verimli olması zor. Bir ara Et Balık Kurumu zincir açmıştı kapanmış olabilir.

Sayfa 362/1001 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •