Sayfa 424/1001 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524924 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,385 - 3,392 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    derin hisse..

vatan millet sakarya diyerek milleti öptü...

bana belki kızacaksınız ama ben bunlara kızmıyorum...

araba alırken bile 50 yerine bakan ustaya götüren şasi numarasına kadar bakan biz hisse alırken kim şeyim şey dese bir avuç tuz alıp koşuyoruz.
    aa .şaşırdım. vatan millet sevdalısı dini bütün bir arkadaştı. Alllah allah, şeytana uydu demek ki.
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

2. buralara çıkmasında sorun yok. tekniği nizami uyguluyorlar. 129400 üzerinde zaten hedef buralardı.Erken short açanlar sadece bunu görememişlerdir. nizami abcd, fiyat eşit, zaman eşit. yarın görüp görebileceği 131.200 dür. son parçayı da orayı yazıp, sonrası stopa uyma. hedefim de 127000 olacak.

2 gündür kimse dowu takmıyor

Artık Borsalar bizi pek etkilemez gibi gözüküyor

Okkalı bir durum olmadıkça sanki düşüşler sadece göstermelik günlük olacak gibi duruyor

Birilerinin arkasına yaslanıp köşeyi dönmekten başka çare yok

Ne bilanço ne kar ne köklü şirket

Sağlam bir bademli bulup peşine takılmalı

Yoksa işimiz nanay

Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    sn Altın orta daha önceki iddiada sen kaybettiğinde parayı ödemiştin diye anımsıyorum.?
    Selam dostum

5. bu arada viop yüzbinlerde ölümüne short olan arkadaşları ölümüne boğa olduğunu görüyorum. Forumu sürekli takip edenin terste kalmamasına imkan yok. Bir analizin olur paylaşırsın, tutar tutmaz orasını bilemeyiz ama sadece tek taraflı yükselecek, shortcuların donunu alacaklar tarzında yazanlara dikkat edelim. iyi tradeler herkese

Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    Birilerini sıkıştırdılar. Bu alış normal değil.
    Yarın sabah spot piyasa Turkcellden dolayı 500-600 puan yukarıdan açılacak onu fiyatlıyo viop şu an...

7. Bugun yine 3 hissede oyuna girdik sasa 10.70 maliyet , ttkom 7.80, eregl 8.31 maliyet bakalım bir süre stoplos cebimizde takılalım,

8.  Alıntı Originally Posted by metalurjist_88 Yazıyı Oku
    bu arada viop yüzbinlerde ölümüne short olan arkadaşları ölümüne boğa olduğunu görüyorum. Forumu sürekli takip edenin terste kalmamasına imkan yok. Bir analizin olur paylaşırsın, tutar tutmaz orasını bilemeyiz ama sadece tek taraflı yükselecek, shortcuların donunu alacaklar tarzında yazanlara dikkat edelim. iyi tradeler herkese
    Ben daha shortçuların donunu alacaklar yarın yazan görmedim.. ters psikoloji mi yapıyorsunuz..? Herkes algı peşinde burda))
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

Sayfa 424/1001 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524924 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •