Sayfa 141/215 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191 ... SonSon
Arama sonucu : 1716 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: METUR - Blume Metal Kimya

1.  Alıntı Originally Posted by zarbo Yazıyı Oku
    borsadaki hiç kimse birbirini kandırmasın. Biri kazanıyorsa biri kesin kaybediyordur.
    Ortada olan para belli. Cepten cebe girer çıkar ama miktarı hep aynıdır.
    Yoktan var etmek allah'a mahsustur.
    anladım ......tüm dünyada paralar cepten cebe girer lakin hakla adaletle alın teri normal kazançla nor mal seyirle ...o.çocukluğu yaparak ve dalavereyle büyüğün küçüğe hükmettiği için soygunla olmaz....allah aslında tam dabudurumda devreye girer.oda nezaman belli olmaz...O SÜREÇTEDE DEVLETİMİZİN SOPASI DEVREYE GİRER ......

Tabana kadar vericekler gibi yazılsakmıki tabana. Bukadar lotu kaldıran geriye kaldırır herhal. Çok sinirlendi eleman.

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by zarbo Yazıyı Oku
    Iyi de kardeşim. Burası cami veya tekke değil ki.
    Kul hakkı falan aranmazki burada.
    Bunu kabullenmeden borsaya girilmez ki.
    SÖYLEDİKLERİMİN HEPSİ BİR BİR OLUYOR.....NASIL SÖĞÜŞLEDİLER MİLLETİİİİİİ........METURUN SAHİPLERİ HERŞEYE GÖZ YUMAR.YETERKİ PARA VER

4.  Alıntı Originally Posted by egecballh1 Yazıyı Oku
    söylediklerimin hepsi bir bir oluyor.....nasıl söğüşlediler milletiiiiii........meturun sahipleri herşeye göz yumar.yeterki para ver
    şimdide kıskacqa aldılar bi güzel eldeki malları alıyorlar...soyun soyun.sattım ama acım geçmedi size 10 gündür....soyunnnnnnnnnnnnnnnn.....

5.  Alıntı Originally Posted by egecballh1 Yazıyı Oku
    SÖYLEDİKLERİMİN HEPSİ BİR BİR OLUYOR.....NASIL SÖĞÜŞLEDİLER MİLLETİİİİİİ........METURUN SAHİPLERİ HERŞEYE GÖZ YUMAR.YETERKİ PARA VER
    Ne güzel işte. Hareketleri o kadar belliyse.
    Çok iyi trade imkanı vermişler.
    2 civarında al 2,40 üstüne sat.
    Gidipte zirveden alan adam da zarar etsin artık.
    Asla ve kat'a yatırım tavsiyesi değildir.
    Foruma yeni üye olmuş, bende hisse yok ama sizi uyarıyorum deyip ısrarla hisse aldırmaya ve sattırmaya çalışanlara asla itibar edilmemesi tavsiye edilir.

6. SPEK ile PATRON savası ! PATRON buyuk kumar oynadı..Elinde ne varsa...SPEK i bogmak için ! Ama yine söyluyorum ..film bitmedi henüz ! Patron un yanina kâr bırakacaklar mi görecegiz !..

7.  Alıntı Originally Posted by cimşit Yazıyı Oku
    SPEK ile PATRON savası ! PATRON buyuk kumar oynadı..Elinde ne varsa...SPEK i bogmak için ! Ama yine söyluyorum ..film bitmedi henüz ! Patron un yanina kâr bırakacaklar mi görecegiz !..

8.  Alıntı Originally Posted by egecballh1 Yazıyı Oku
    bu hissenin speği patrooonn çimşitim....

Sayfa 141/215 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •